Ervaringen Zorgdirect zorgverzekering

Ervaringen Zorgdirect zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Zorgdirect zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Zorgdirect zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Zorgdirect zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Zorgdirect zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Zorgdirect zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Zorgselect review op deze pagina.

Zorgdirect zorgverzekering informatie

ervaringen zorgdirectZorgdirect is een onderdeel van Eno Zorgverzekeringen. Blijf in beweging is waar deze verzekeraar voor staat. Zowel het fysieke als het mentale deel wordt hiermee bedoeld. Zorgpolis biedt een naturapolis aan. Zo worden zorgkosten direct vergoed.

Het is wel mogelijk er geen vrije zorgkeuze is hierdoor. Ook zijn er extra verzekeringen af te sluiten. Zoals de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering. Voor de tandarts verzekering geldt medische acceptatie. Niet iedereen kan deze verzekering hierdoor afsluiten. Voor de aanvullende zorgverzekering is dit niet van toepassing.

 

 

Vergelijk de Zorgdirect zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Zorgdirect zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 2 reviews.

★☆☆☆☆
Zeer slecht. Ze komen hun afspraken niet na. Werknemers weten niet waar ze mee bezig zijn. Ze zeggen steeds iets anders. Telefonisch zijn ze niet te vertrouwen en per email reageren ze niet. Ook schrijven ze een hoger bedrag af en corrigeren het niet en reageren niet op hun fout. Lieve mensen word hier geen klant!
- Maartje

★☆☆☆☆
Zorgdirect of Eno is zeer slecht geworden de laatste jaren. Klachten worden niet opgelost. Ze geven je verkeerde informatie en ze zijn absoluut niet te vertrouwen!
- Maartje

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Zorgdirect.