Ervaringen Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Ervaringen Zorg en Zekerheid zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Zorg en Zekerheid zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Zorg en Zekerheid zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Zorg en Zekerheid zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Zorg en Zekerheid review onderaan deze pagina.

Zorg en Zekerheid zorgverzekering informatie

ervaringen zorg en zekerheid zorgverzekeringZorg en Zekerheid is een lokale zorgverzekeraar gehuisvest in Leiden. Met inmiddels 200 jaar ervaring in de regio Amsterdam, Den Haag en Utrecht. De zorgverzekeraar werkt kleinschalig, zonder winstoogmerk en regionaal.

Door korte lijnen met alle lokale zorgverleners kan er snel geschakeld worden. Zorg en Zekerheid onderscheid zich door persoonlijk contact, betrokkenheid en personeel dat echt met u meedenkt. Er is keuze uit verschillende verzekeringen: naturapolis, restitutiepolis of een combinatiepolis (gecontracteerde zorgverleners).

Afhankelijk van de gekozen basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering. Kenmerkend voor de aanvullende pakketten zijn de opties die niet apart worden aangeboden. Bijvoorbeeld zijn de tandartskosten, alternatieve geneeswijzen en fysiotherapiekosten in één pakket gedekt. Wel zo gemakkelijk.

 

Vergelijk de Zorg en Zekerheid zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Zorg en Zekerheid zorgverzekering
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

★★★★★
Klantvriendelijke medewerkers. In 2018 helaas wel iets duurder geworden. Maar voor mij ook dit jaar de beste keuze. Mvg. Derksen
- Derksen

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Zorg en Zekerheid.