Ervaringen Zekur zorgverzekering

Ervaringen Zekur zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Zekur zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Zekur zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Zekur zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Zekur zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Zekur zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Zekur review met anderen onderaan deze pagina.

Zekur zorgverzekering informatie

ervaringen zekur zorgverzekeringZekur zorgverzekering is een label van de overkoepelende organisatie Univé. Naast zorgverzekeringen zijn er diverse verzekeringen bij Zekur af te sluiten. Het merk probeert de kosten voornamelijk te drukken door de zaken online te laten regelen. De prijs is ook een belangrijk instrument om nieuwe klanten te binden.

Zekur zorgverzekeringen hebben de laatste jaren flink aan de weg getimmerd. Ze inmiddels opgegroeid tot een middelgrote verzekeraar. De keuze is in tegenstelling tot veel andere zorgverzekeraars vrij om te kiezen tussen een naturapolis (gecontracteerde zorgverleners) of een restitutiepolis (alles zorgverleners). De hoogte van de premie is afhankelijk van wat uw keuze gaat worden.

Naast de basis zorgverzekering kan er worden gekozen voor een aanvullend pakket die de kosten voor bijvoorbeeld de tandarts en/of fysiotherapeut dekken. Hiervoor geldt dat er geen medische selectie plaatsvind.

 

Vergelijk de Zekur zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Zekur zorgverzekering
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 5 reviews.

★★★★★
Bij melding, van ernstige mishandeling, uitstekende informatie , terzake kundig, klantvriendelijk. En last but not least , een heel lief bloemetje vanuit de zorgverzekeraar waarin sterkte wordt toegewenst.
- Karin v vendeloo

★☆☆☆☆
Op 29 december ontving ik een brief met dagdatum 19 december erop vermeld (dus lekker in het verleden gedateerd) met daarin de mededeling dat mijn ziekenhuis NIET gecontracteerd is. En daar moest ik het mee doen; ik kan dus ineens niet meer naar mijn vaste ziekenhuis, tenzij ik een duurder pakket afsluit. Opzeggen kon niet meer, het jaar was voorbij. Zekur heeft wat mij betreft niet voldaan aan de informatieplicht. Ze beroepen zich op mijn onderzoeksplicht; ergens ik november herb ik een vrij willekeurige email ontvangen met daarin onderin een link 'Bekijk de wijzigingen voor 2019' zeg maar. Geen duidelijke call to action om te controleren of jouw ziekenhuis gecontracteerd is. Ik heb hiervoor de rechtsbijstand ingeschakeld en ze gaven mij gelijk. Echter is de Wet op een aantal punten wat vaag waardoor een procedure lastig zal zijn.
- Dick

★★★★★
Gemakkelijk online dingen regelen. Geen omkijken naar de overstap. Is allemaal volgens afspraak in gang gezet. Overstappen is nog niet nodig.
- 74

★★★★★
Woon, zorg en auto verzekering ondergebracht. wel zo handig een aanspreekpunt
- tevreden

★★★★☆
Goedkope verzekering en alle declaraties zijn easy to claim. Het betaalde nummer mogen ze echter wel afschaffen.
- Eva

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Zekur.