Ervaringen Zekur zorgverzekering

Ervaringen Zekur zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Zekur zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Zekur zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Deel uw ervaring en ontvang handige tips bij het overstappen!

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Zekur zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen Zekur zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Zekur zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

Zekur zorgverzekering informatie

ervaringen zekur zorgverzekeringZekur zorgverzekering is een label van de overkoepelende organisatie Univé. Naast zorgverzekeringen zijn er diverse verzekeringen bij Zekur af te sluiten. Het merk probeert de kosten voornamelijk te drukken door de zaken online te laten regelen. De prijs is ook een belangrijk instrument om nieuwe klanten te binden. Zekur zorgverzekeringen hebben de laatste jaren flink aan de weg getimmerd. Ze inmiddels opgegroeid tot een middelgrote verzekeraar. De keuze is in tegenstelling tot veel andere zorgverzekeraars vrij om te kiezen tussen een naturapolis (gecontracteerde zorgverleners) of een restitutiepolis (alles zorgverleners). De hoogte van de premie is afhankelijk van wat uw keuze gaat worden. Naast de basis zorgverzekering kan er worden gekozen voor een aanvullend pakket die de kosten voor bijvoorbeeld de tandarts en/of fysiotherapeut dekken. Hiervoor geldt dat er geen medische selectie plaatsvind.

 

Vergelijk de Zekur zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Zekur zorgverzekering Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 3 reviews
5 1

★★★★★
5 5 1
Gemakkelijk online dingen regelen. Geen omkijken naar de overstap. Is allemaal volgens afspraak in gang gezet. Overstappen is nog niet nodig.

★★★★★
5 5 1
Woon, zorg en auto verzekering ondergebracht. wel zo handig een aanspreekpunt

★★★★☆
4 5 1
Goedkope verzekering en alle declaraties zijn easy to claim. Het betaalde nummer mogen ze echter wel afschaffen.

Naam
Email
Beoordeling
Uw ervaring

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Zekur.