Ervaringen VGZ zorgverzekering

Ervaringen VGZ zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de VGZ zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de VGZ zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw VGZ zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews VGZ zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de VGZ zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw VGZ review deelt u onderaan deze pagina.

VGZ zorgverzekering informatie

ervaringen vgz zorgverzekeringDe Coöperatie VGZ is de overkoepelende organisatie. In totaal bied het bedrijf aan 4.200.000 mensen een zorgverzekering aan. Hiermee is het een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Zorgpakketten worden in overleg met de zorgaanbieders zo goed mogelijk aangesloten op de wensen van de klanten. Zo krijgt iedereen de zorg die men nodig heeft.

Keuze is er tussen een naturaverzekering of een restitutieverzekering. Er zijn ook diverse aanvullende verzekeringen af te sluiten. Bij de tandartsverzekering kan het zijn dat VGZ een verklaring van de tandarts wenst. In het verleden is het te vaak voorgekomen dat er hogere declaraties werden ingediend dan de daadwerkelijke kosten. Ook zijn er diverse aanvullende pakketten af te sluiten. Er kan voor een zelf samengesteld pakket worden gekozen of pakketten die voor u al zijn samengesteld.

 

Vergelijk de VGZ zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen VGZ zorgverzekering
1,9 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1.9 out of 5 based on 12 reviews.

★☆☆☆☆
VGZ schaadt mijn gezondheid! Begin november na diverse telefonische contacten toestemming voor onderzoek en dagopname in Antwerpen. Ze weigeren overigens dit via brief of mail te bevestigen ... Rare gang van zaken al! Gisteren telefoontje VGZ dat ik een machtiging aan moet vragen. Later werd dat dat het UZ in Antwerpen dat moest doen. Absurd! Ze weigeren wederom dit schriftelijk mede te delen. Nu dreigt dit onderzoek na 4 maanden moeten wachten niet door te kunnen gaan met direct negatieve gevolgen voor mijn gezondheid
- John van Doren

★☆☆☆☆
De klantenservice is niet hulpvaardig. Als ik vraag waar ik informatie kan vinden krijg ik te horen dat ik dit zelf uit moet zoeken op de website want die kost teveel tijd voor hen. Als ik vraag waarom ik bepaalde corronspondentie niet kan terug vinden in Mijn VGZ dan zeggen ze dat ze niet weten waarom en dat ze dit ook niet gaan uitzoeken. Ik werd erg verdrietig van dat de medewerker denigregerend tegen mij sprak. Toen dat te merken was in mijn stem zei ze: en nu stoppen met huilen. Ik ben te laat met overstappen maar als ik wist dat ik zo behandeld zou worden zou ik nooit klant worden.
- sita

★☆☆☆☆
slecht die vgz ben verzekerd bij hun maar ambulancezorg nam me niet mee en huisarts deed ook niet want me wond moest gehecht worden dus waarom betaal dan premie
- tim

★☆☆☆☆
Als je opgelicht wil worden moet je je verzekeren bij VGZ. Vrije keuze is bij hun alleen maar bij de bij hun gecontracteerde behandelaars mogelijk. Dat is geen vrije keuze. Maar dat zie je vooraf nergens staan. Ze zouden zulke verzekeraars moeten royeren of zware boetes moeten opleggen voor desinformatie. En ik ben blijkbaar niet de enige. GA WEG BIJ VGZ, STRAF OPLICHTERS EN GA NAAR EEN FATSOENLIJKE VERZEKERING.
- John

Zeer slechte ervaring

★☆☆☆☆
Pas op voor VGZ! Je denkt dat de therapeut vergoedt wordt uit je aanvullende verzekering maar dit weigeren ze. Hun reden; we vergoeden eerst vanuit de basisverzekering, als je nog een bedrag eigen risico hebt staan moet je de behandelingen zelf betalen. Ze gebruiken dus niet je aanvullende verzekering. Dit vind ik dus misleiding. Volgens hun niet want het staat in hun voorwaarden. Zelfs de therapeut was verbaasd! Gelijk overgestapt naar CZ. Zij vergoeden wel gelijk vanuit aanvullende verzekering want daar betaal je voor! Daarnaast zijn ze lastig te bereiken en is de welwillendheid ver te zoeken. Kortom; je betaald voor aanvullende maar je krijgt GEEN vergoeding. Pas als je eigen risico op is, pas als er vergoedt is vanuit je basis, DAN pas willen ze je aanvullende verzekering aanspreken. Dit kost je erg veel geld!! Want begint al bij de fysio en ergotherapeut. Bij CZ krijg je heel makkelijk iemand aan de lijn, die alles precies weet en het ook nog schriftelijk bevestigd. VGZ is een zeer nare ervaring geweest! Voor mij nooit meer!
- Ellen

★☆☆☆☆
Stelletje oplichters die VGZ. Als je vaak naar het buitenland gaat niet deze verzekering nemen. Wat een gedoe om een declaratie van €40. Medische rapport in het ENGELS daar oplaten maken en nog doen ze moeilijk met de uitbetaling. Stelletje oplichters. Betaal pj €2000 zorgpremie en ze laten je voor de kosten waar je recht op draaien. DIEVEN!
- Noord

★☆☆☆☆
Deze verzekeraar bevalt ons erg slecht. Alle rekeningen worden met een vage reden / smoes afgekeurd zonder opgaaf van reden. Dan moet je dus eerst bellen en de wachttijden zijn 40 minuten of meer. Dit lijkt bijzonder veel op oplichting. Het is werkelijk onmogelijk om contact te krijgen. Neem nooit VGZ als verzekeraar. In ieder geval valt VGZ onder de slechtste zorgverzekeraar die alles doet alles behalve ontzorgen.
- Fam Sluiter

★★★☆☆
Zeer slecht bereikbaar, Administratieve puinhoop, Klantonvriendelijk, Negeren klachten, Schuiven hun fouten af op de klant, Stelen geld van rekeningen van mensen die niet eens klant bij hun zijn.
- Afc

★☆☆☆☆
Wil je gedurende het jaar van je aanvullende verzekering af? Bij het VGZ?? Je maandpremie niet betalen.... als je na de 1e herinnering nog steeds niet betaald hebt..... dan wordt je automatisch uit de aanvullende verzekering gegooid en hoef je de resterende maanden ook niet te betalen....natuurlijk wel de maand die je niet betaald hebt! Vergeet niet voor het nieuwe jaar weer een nieuwe aanvullende verzekering af te sluiten.
- Marit

★★☆☆☆
Heb slechte ervaring met ggz. Heb via internet geprobeerd van mijn gezins pakket af te komen. Lukt gewoon niet. Nu over gestapt.
- Jolanda

★★★★★
Bij vgz hebben wij een extra verzekering voor de tandarts afgesloten, Tandarts Plus. Hierdoor nog nooit extra kosten moeten maken voor mijn gebit.
- Claus

★★★★★
VGZ Prima hulpdesk, hele klantvriendelijke mensen die je goed helpen met al je vragen.
- Karin

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van VGZ.