Ervaringen VGZ zorgverzekering

Ervaringen VGZ zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de VGZ zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de VGZ zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw VGZ zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen VGZ zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de VGZ zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

 

 

VGZ zorgverzekering informatie

ervaringen vgz zorgverzekeringDe Coöperatie VGZ is de overkoepelende organisatie. In totaal bied het bedrijf aan 4.200.000 mensen een zorgverzekering aan. Hiermee is het een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Zorgpakketten worden in overleg met de zorgaanbieders zo goed mogelijk aangesloten op de wensen van de klanten. Zo krijgt iedereen de zorg die men nodig heeft.

Keuze is er tussen een naturaverzekering of een restitutieverzekering. Er zijn ook diverse aanvullende verzekeringen af te sluiten. Bij de tandartsverzekering kan het zijn dat VGZ een verklaring van de tandarts wenst. In het verleden is het te vaak voorgekomen dat er hogere declaraties werden ingediend dan de daadwerkelijke kosten. Ook zijn er diverse aanvullende pakketten af te sluiten. Er kan voor een zelf samengesteld pakket worden gekozen of pakketten die voor u al zijn samengesteld.

 

Vergelijk de VGZ zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen VGZ zorgverzekering Overall rating: ★★★☆☆ 3.2 based on 4 reviews
5 1

★☆☆☆☆
1 5 1
Wil je gedurende het jaar van je aanvullende verzekering af? Bij het VGZ?? Je maandpremie niet betalen.... als je na de 1e herinnering nog steeds niet betaald hebt..... dan wordt je automatisch uit de aanvullende verzekering gegooid en hoef je de resterende maanden ook niet te betalen....natuurlijk wel de maand die je niet betaald hebt! Vergeet niet voor het nieuwe jaar weer een nieuwe aanvullende verzekering af te sluiten.

★★☆☆☆
2 5 1
Heb slechte ervaring met ggz. Heb via internet geprobeerd van mijn gezins pakket af te komen. Lukt gewoon niet. Nu over gestapt.

★★★★★
5 5 1
Bij vgz hebben wij een extra verzekering voor de tandarts afgesloten, Tandarts Plus. Hierdoor nog nooit extra kosten moeten maken voor mijn gebit.

★★★★★
5 5 1
VGZ Prima hulpdesk, hele klantvriendelijke mensen die je goed helpen met al je vragen.

Naam
Email
Beoordeling
Uw ervaring

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van VGZ.