Ervaringen Unive zorgverzekering

Ervaringen Unive zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Unive zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Unive zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Unive zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Unive zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Unive zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Univé review onderaan deze pagina.

Unive zorgverzekering informatie

ervaringen unive zorgverzekeringUnive is één van de oudste verzekeraars van Nederland. In 1791 is het bedrijf in Groningen gestart. In 2007 is Unive samen gegaan met Trias, Uvit, Iza zorgverzekeringen en VGZ. Van oudsher richten ze zich voornamelijk op allerlei soorten verzekeringen. De zorgverzekering is een verzekeringsvorm waar het bedrijf zich de laatste jaren voornamelijk op richt.

Momenteel werken er zo’n 2.800 mensen die verdeeld zitten over centrale vestigingen en regiokantoren (respectievelijk 1.000 en 1.800 mensen). Unive is een coöperatieve verzekeraar waarbij de klanten ook direct de leden zijn. Dat betekent: geen winstoogmerk.

Wanneer er minder uitgaven zijn dan inkomsten, kan dit een positieve invloed hebben op de premies. Er kan worden gekozen voor een restitutiepolis of naturapolis. De zorgpremie is afhankelijk van uw keuze tussen deze twee opties. De aanvullende zorgverzekering kan zonder problemen worden afgesloten. Voor de tandartsverzekering geldt een medische selectie, hierdoor kan Unive informeren bij uw tandarts naar de conditie van uw gebit.

 

Vergelijk de Unive zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Unive zorgverzekering
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

★★★★★
Wij hebben alle verzekeringen bij de Univé ondergebracht. Is er iets aan de hand? We hebben gewoon direct contact met dezelfde persoon (ook voor de andere verzekeringen). De verzekering vergoedde alles snel.
- Joke E.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen. Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Unive.