Ervaringen United Customers zorgverzekering

Ervaringen United Customers zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de United Customers zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de United Customers zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw United Customers zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews United Customers zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de United Customers zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw United Customers review deelt u onderaan met anderen.

United Customers zorgverzekering informatie

ervaringen united customers zorgverzekeringUnited Customers is net wat anders dan andere zorgverzekeraars. Het bedrijf is een collectiviteit waardoor er op verschillende manieren extra korting te bedingen is. Hoe meer klanten zich aansluiten, hoe hoger de korting op een bepaald product gaat worden. Met ruim een half miljoen leden, is het bedrijf zich op verschillende markten behoorlijk aan het profileren.

Deze partij werkt samen met VGZ. Hier betaald u ook de premie aan. In ruil voor deze massale aanmeldingen krijgen de klanten een cashback (korting) van 10% op de basispremie. Deze wordt door United Customers aan de klant overgemaakt. Zo heeft u altijd voordeel van deze constructie. Het kan bij nog meer aanmeldingen zomaar zijn dat de korting nog verder omhoog zal schieten.

Er kan worden gekozen uit een naturapolis of een restitutiepolis. Zo heeft u altijd een verzekering die bij uw persoonlijke wensen past. Bij het afsluiten van een tandarts verzekering geldt een medische selectie. Er kan een verklaring van uw tandarts hiervoor nodig zijn.

 

Vergelijk de United Customers zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen United Customers zorgverzekering
4,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.5 out of 5 based on 2 reviews.

★★★★★
Voordelige maandelijkse premie tov andere verzekeringen. Zorgkosten worden snel vergoed en dus afgehandeld.
- Fam. Peters

★★★★☆
overstap is vorig jaar geregeld en heb ook een cadeau ontvangen. In de tussentijd is er niets gebeurd dus kan niet zeggen of het wel of niet een goede verzekering is.
- teun

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van United Customers.