Ervaringen UMC zorgverzekering

Ervaringen UMC zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de UMC zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de UMC zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw UMC zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews UMC zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de UMC zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw UMC review met anderen onderaan.

UMC zorgverzekering informatie

UMC is een nieuwe en bijzondere zorgverzekering. Een verzekering die is samengesteld door de verzekerden en vertegenwoordigers van je werkgever. Hiermee zijn jouw wensen zo goed mogelijk verwerkt. Een zorgverzekering op maat. Medewerkers staan centraal. Er is veel onderzoek gedaan naar de wensen van deze werknemers.

Het succes van deze verzekering vertaald zich inmiddels naar de 110.000 verzekerden die het vertrouwen in dit label van VGZ heeft. UMC wil je een vrije zorgkeuze bieden. Hierdoor is voor een restitutiepolis gekozen. Ook kan er voor verschillende aanvullende- en tandartsverzekeringen worden gekozen.

 

Vergelijk de UMC zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen UMC zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 2 reviews.

★☆☆☆☆
Ik heb een UMC eigen keuze verzekering en ben door de huisarts doorverwezen naar een specialist waarvan ze aangaf dat die waarschijnlijk goed bij mijn klacht past. Als ik me daar in juli aanmeld blijkt dat de UMC hier niet vergoed, de specialist is wel aangesloten bij het UMC maar omdat ze aan het zorgplafond zitten mag ik daar niet naartoe. Aangegeven dat ik van een enigenkeuze verzekering verwacht dat ik zelf mijn behandelaar mag kiezen. Helaas word er niets vergoed en krijg ik een lijst met alternatieven. De UMC eigen keuze verzekering maar mag in de praktijk niet mijn eigen behandelaar kiezen. Ik heb dus jaren lang teveel premie betaald!
- Sander van Berloo

★☆☆☆☆
Ik heb een negatieve ervaring met deze zorgverzekering: Ik heb in december de premie voor het hele jaar 2021 betaald en heb nadien (op 25 dec 2020) de zorgverzekering voor mijn 2 studerende kinderen opgezegd. Ondanks meerdere telefoontjes en verzoeken van mijn kant en beloftes van hun kant, heb ik tot op heden mijn teveel betaalde premie niet terug gekregen. Ik vind dit onacceptabel. Het is nu ruim 1 maand waarop ik op het grote bedrag wacht. UMC zou ook niet akkoord gaan als iemand zolang doet over het betalen van zorgnota’s richting UMC
- Mulder

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van UMC.