Ervaringen Stad Holland zorgverzekering

Ervaringen Stad Holland zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Stad Holland zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Stad Holland zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Stad Holland zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Stad Holland zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Stad Holland zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Stad Holland review onderaan.

Stad Holland zorgverzekering informatie

 

ervaringen stad holland zorgverzekeringStad Holland is een relatief kleine speler met ongeveer 100.000 verzekerden. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn ze erg betrokken. DSW is de zorgdrager. De basisverzekering is een restitutiepolis. Hierdoor kunt u altijd kiezen naar welke zorgverlener u wilt gaan.

Naast de basisverzekering zijn er verschillende aanvullende verzekeringen beschikbaar. Hier zit de tandartsverzekering ook in verwerkt. Bij DSW geldt voor orthodontie kosten een wachttijd van één jaar.

 

Vergelijk de Stad Holland zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Stad Holland zorgverzekering
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

★★★★★
Het bevalt ons goed bij deze maatschappij. Ben nog nooit zolang bij bij de bekkenbodem fysioterapie als bij u .u heeft nog gezegd .dat ik moet stoppen. Alleen wij hebben een dure tandarts .maar daar kunt u ook niks aan bij deverkeringmsatschappijj
- Sprong

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Stad Holland.