Ervaringen Salland zorgverzekering

Ervaringen Salland zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Salland zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Salland zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Salland zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Salland zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Salland zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Salland review onderaan de pagina.

Salland zorgverzekering informatie

ervaringen salland zorgverzekeringAl meer dan 155 jaar regelt Salland zorg in de regio. Hiermee staat Salland dicht bij de mensen. Als onderdeel van Eno heeft het bedrijf veel slagkracht. De basis naturapolis kan worden uitgebreid met een aanvullende- en tandartsverzekering.

Voor de tandartsverzekering geldt wel een acceptatieprocedure. Het kan zijn dat uw tandarts een dossier naar Salland dient te zenden.

 

 

Vergelijk de Salland zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Salland zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

★☆☆☆☆
Verreweg de meest onpersoonlijke, meest zakelijke, kille en ongeorganiseerde zorgverzekering waar ik ooit bij heb gezeten. Niet informatief, medewerkers zonder kennis en alles behalve pro actief om in uitzonderlijke gevallen mensen op weg te helpen of te ondersteunen. Begin er niet aan. Tv spotjes doen het overkomen alsof Salland een persoonlijke manier van werken heeft, maar de praktijk leert dat alles draait om geld en ze zijn extreem kil en zakelijk. Ik kan niet in detail treden over de specifieke casus en die van anderen, maar de ervaringen spreken echt boekdelen; begin er niet aan. Ook leidinggevenden krijgt u niet aan de lijn of een afdeling die bijzondere casussen in behandeling neemt. Erg slim om op deze wijze alle regie te kunnen houden en mensen zonder enige reden af te kunnen wijzen. Apart daarvan is er iemand die door Salland, door het niet juist oppakken van een verzoek, de kille en extreem zakelijke werkwijze, een aantal dagen ''te laat'' is met overstappen, omdat diegene nog in afwachting was van een antwoord op een verzoek (waar client al maanden mee bezig was geweest en een maand van tevoren had ingediend). Nu krijgt diegene de mogelijkheid niet meer om over te stappen en komt client in de finaciele problemen. Zelfs in dit soort zeer uitzonderlijke gevallen blijkt Salland zorgverzekeringen gewoon een zeer zakelijk, ongeorganiseerd en onmenselijk ''zorg'' orgaan te zijn dat niets persoonlijks heeft. Als ik sterren in de min kon geven had ik dat gedaan, maar dat gaat helaas niet.
- Jan de Cock

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Salland.