Ervaringen Salland ZorgDirect zorgverzekering

Ervaringen Salland ZorgDirect zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Salland ZorgDirect zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Salland ZorgDirect zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Deel uw ervaring en ontvang handige tips bij het overstappen!

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Salland ZorgDirect zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen Salland ZorgDirect zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Salland ZorgDirect zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

Salland ZorgDirect zorgverzekering informatie

Ervaringen Salland ZorgDirectSalland ZorgDirect is een nieuw label van Eno zorgverzekeraar. Inmiddels hebben zij al 150 jaar ervaring met zorgverzekeringen. ZorgDirect richt zich op klanten die bewust bezig zijn en houden van een aanpak zonder onzin. Declaraties kunnen snel en gemakkelijk online en via een smartphone app worden ingediend. Online verwerking brengt een kostenbesparing mee waardoor de premie verder omlaag kan. Deze worden binnen 5 dagen uitbetaald. Salland ZorgDirect is een combinatie tussen een naturapolis en een restitutiepolis. U kunt bij elke huisarts en ziekenhuis terecht. De overige zorgverleners zijn voor 90% gedekt, zo kunt u bijna altijd naar de gewenste zorgverlener. U kunt uzelf aanvullend verzekeren. Er geldt geen medische acceptatie. Dus voor de aanvullende pakketten kan het zijn dat er meer informatie nodig is van de zorgverlener.

 

Vergelijk de Salland ZorgDirect zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

Ervaringen Salland ZorgDirect zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Salland ZorgDirect.