Ervaringen Promovendum zorgverzekering

Ervaringen Promovendum zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Promovendum zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Promovendum zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Promovendum zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Promovendum zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Promovendum zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw Promovendum review deelt u onderaan de pagina.

Promovendum zorgverzekering informatie

ervaringen promovendum zorgverzekeringPromovendum is een zorgverzekeraar die zich specifiek op de hoger opgeleiden richt. Inmiddels zijn er ruim 190.000 verzekerden die zich hebben aangesloten. Om u als verzekerde zo goed mogelijk te kunnen bedienen, worden zorgkosten zo snel mogelijk vergoed. Zo hoeft u zich niet druk te maken over uw behandeling.

Wanneer u hier bent verzekerd zijn er diverse kortingsacties waar u aan kunt deelnemen. Denk aan sportscholen, brillen en lenzen vergoedingen en luxe wellnessresorts.

De verzekeraar bied de mogelijkheid een naturapolis af te sluiten. Hiermee kunt u volgens Promovendum terecht bij vrijwel elke zorgverlener in Nederland, zo’n 32.000. Aanvullende verzekeringen zoals een tandarts verzekering (met 100% dekking) en aanvullende pakketten (vier verschillende) voor bijvoorbeeld een fysiotherapeut zijn naast een basisverzekering af te sluiten.

 

Vergelijk de Promovendum zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Promovendum zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

★☆☆☆☆
Naar ik meen is Promovendum ook een ziektekostenverzekeraar van CZ. Uiterst slechte ervaringen mee gehad. Declaraties eerst afgewezen, maar na een enorme discussie toch betaald. De nota was van een spaans ziekenhuis en men kon deze niet lezen! Beste mensen, niet aan Promovendum beginnen!
- Frans Rozendal

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Promovendum.