Ervaringen Pro Life zorgverzekering

Ervaringen Pro Life zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Pro Life zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Pro Life zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Pro Life zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Pro Life zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Pro Life zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw Pro Life review deelt u onderaan de pagina.

Pro Life zorgverzekering informatie

ervaringen pro life zorgverzekeringPro Life is een zorgverzekeraar voor de christelijke gemeenschap en betekent: ‘Voor Het Leven’. Ze doen er alles aan om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Dit blijkt onder andere uit het keurmerk klantgericht verzekeren wat in 2011 in het leven is geroepen.

Zorg wordt via Zilveren Kruis ‘ingekocht’, zij zijn de risicodrager van de verzekering. Echter is de zorg die wordt aangeboden binnen christelijke kaders. Medische handelingen die een leven beëindigd of drastisch veranderd, worden niet vergoed. Het leven is gegeven en dient ter aller tijde goed voor gezorgd te worden.

Er kan worden gekozen voor zowel een naturapolis als een restitutiepolis. De eerst genoemde is de meest gekozen verzekering bij Pro Life. Er zijn diverse extra verzekeringen af te sluiten. Hier kan een medische verklaring van een dokter gewenst zijn.

 

Vergelijk de Pro Life zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Pro Life zorgverzekering
2,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.5 out of 5 based on 2 reviews.

★☆☆☆☆
omdat Zilveren Kruis i.c.m. Achmea er een heuse janboel van maakt. De polis van Pro LIfe wordt zwaar ondergeschikt uitbetaald. Als christelijk persoon wens ik echt Pro Life verzekerd te zijn en ook mijn polis nagekomen te worden. De koepelwijziging dat Agis niet meer zelfstandig kon opereren na Anova moet terug keren, meteen!
- mw. J. Verbeek bc.

★★★★☆
Uitgebreid verzekerd waar alle mogelijke kosten in zijn meegenomen.
- Marianne

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Pro Life.