Ervaringen PNOzorg zorgverzekering

Ervaringen PNOzorg zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de PNOzorg zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de PNOzorg zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw PNOzorg zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews PNOzorg zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de PNOzorg zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw PNOzorg review deelt u gemakkelijk onderaan de pagina.

PNOzorg zorgverzekering informatie

PNOzorgPNOzorg verzorgt al ruim 60 jaar de zorgverzekeringen van werkzame mensen met media of creatieve beroepen. Met alle opgedane ervaring weet PNOzorg de laatste jaren het voor elkaar te krijgen om in de top 3 best beoordeelde zorgverzekeraars te eindigen. Bij elke verzekering heeft u een volledige vrije keuze. U kunt altijd kiezen voor de arts die uw voorkeur heeft.

Ook de snelle en zorgvuldige afhandeling van declaraties worden zeer op prijs gesteld. Voor de aanvullende verzekering(en) kan het voorkomen dat er een verklaring van de betreffende arts wordt verlangd. De aanvullende en tandartsverzekering zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u altijd het zorgpakket kiezen welke het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit.

 

Vergelijk de PNOzorg zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen PNOzorg zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

★☆☆☆☆
Service is bijzonder slecht geworden de laatste jaren, sinds de samenwerking met de ONVZ. Het enige positieve is de snelle afhandeling van betalingen. Voor die samenwerking een hele fijne servicegerichte ziektekosten verzekering. Erg jammer dat ook PNOzorg een ordinaire verzekering is geworden.
- puccini

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van PNOzorg.