Ervaringen OZF zorgverzekering

Ervaringen OZF zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de OZF zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de OZF zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw OZF zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews OZF zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de OZF zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw OZF review deelt u onderaan de pagina.

OZF zorgverzekering informatie

ervaringen ozf zorgverzekeringOZF is een kleine zorgverzekeraar. U profiteert wel van de inkoopkracht, doordat Achema de zorgdrager is. De circa 30 medewerkers proberen de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Zij beoordelen OZF met een 8,2. De basisverzekering is een naturapolis.

Daarbij kan een aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering worden afgesloten. Bij de tandartsverzekering geldt wel een acceptatieprocedure. Niet iedereen kan zich voor deze verzekering zomaar aansluiten zonder dossier van de tandarts.

 

 

Vergelijk de OZF zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen OZF zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van OZF.