Ervaringen ONVZ zorgverzekering

Ervaringen ONVZ zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de ONVZ zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de ONVZ zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw ONVZ zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews ONVZ zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de ONVZ zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Review ONVZ delen? Onderaan de pagina.

ONVZ zorgverzekering informatie

ervaringen onvz zorgverzekeringONVZ biedt al ruim 80 jaar zorgverzekeringen baan. Met deskundigheid en een goede service komen ze de klant zoveel mogelijk tegemoet komen. Alles wat dit bedrijf doet, is in het belang van de klant. De kernwaarden: klant staat centraal, ideeën en initiatieven stimuleren, eigen verantwoordelijkheid, open en transparant en voortdurende ontwikkeling.

Er is geen winstoogmerk. ONVZ zorg wil het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. U heeft altijd een vrije zorgkeuze zodat u naar de zorgverlener kunt gaan die u wilt. Bij het afsluiten van een aanvullende of tandartsverzekering kan het zijn dat men om een medische verklaring van uw arts vraagt.

 

Vergelijk de ONVZ zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen ONVZ zorgverzekering
1,7 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1.7 out of 5 based on 4 reviews.

★☆☆☆☆
T/m 2019 was ik verzekerd bij ONVZ. Volgens mij echt al iets van 15 jaren of langer. Het laatste jaar (2019) betaalde we voor onze superfit verzekering maar liefst meer dan 6.000 Euro. Alles was verzekerd. Dat bleek niet waar te zijn. Halverwege vorig jaar moesten wij een klacht indienen via het SKGZ en kregen we gelijk voor het vergoeden van bepaalde medicijnen zonder "zi nummer" en in december had ik een laserbehandeling nodig volgens de huisarts en werd ik doorverwezen, maar de vergoeding bleef uit. Superfit polis blijkt niet alles te vergoed ook al wordt je doorverwezen. De klantvriendelijkheid liet ook te wensen over. Zodoende zijn we eind 2019 overgestapt naar een andere zorgverzekeraar.
- gerard

★☆☆☆☆
Administratieve chaos en discutabel beoordelingsbeleid. Na aanvraag via de computer van nieuwe verzekering bleek dat de invulde vragen voor het afsluiten van een aanvullende verzekering Optifit en Tandfit C niet meer vindbaar waren. Ondanks dit punt is er voor ONVZ wel reden om onmiddellijk de oude verzekering op te zeggen terwijl nog geen acceptatie op de aangevraagde aanvullende verzekeringen is gedaan. Na diverse telefoontjes een nieuwe vragenlijst ontvangen en naar waarheid ingevuld. Hierna verbijstert over beslissing dat een van de te verzekeren personen is afgewezen voor de aanvullend verzekering omdat op één van de vragen is ingevuld dat mogelijk binnen drie maanden gebruik wordt gemaakt van alternatieve geneeswijze, en ook het beschikken over een 'kroon' het gebit van enkele jaren oud.
- Groenendaal

★★★★☆
Vorig jaar de overstap gemaakt naar ONVZ. Prima afhandeling van mijn tandarts facturen. Ook dit jaar weer bij hun verzekerd.
- Ruben

★☆☆☆☆
Deze maatschappij is bar slecht in de communicatie. Als je vragen hebt krijg je iemand aan de telefoon die nauwelijks iets weet. Meestal gericht op goedkope krachten met 0 kennis. regelmatig in conflict met ONVZ. Zitten er niet voor de klant maar voornamelijk voor hun zelf. Ik zou er drie over nadenken om je daar bij aan te sluiten.
- Otto Zeitler

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van ONVZ.