Ervaringen OHRA zorgverzekering

Ervaringen OHRA zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de OHRA zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de OHRA zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw OHRA zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews OHRA zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de OHRA zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw OHRA review deelt u simpel met anderen onderaan deze pagina.

OHRA zorgverzekering informatie

ervaringen ohra zorgverzekeringOHRA heeft ruim 90 jaar ervaring met verzekeringen en staat voor: Onderlinge Ziektekostenverzekeringsfinds van Hoogere RijksAmbtenaren. Onder de vlag van Delta Lloyd bedienen ze vele Nederlanders met hun zorgverzekering. Welke zorgverzekering van OHRA u ook kiest, er is altijd sprake van een keuzevrijheid voor zorgverleners.

U hoeft dus niet op te letten naar welk ziekenhuis of arts u gaat. Verzekeringszaken zijn gemakkelijk via de telefoon of digitale kanalen te regelen. Bij het afsluiten van een zorgverzekering bij OHRA is een medische verklaring niet nodig. Het afsluiten van de online verzekering brengt extra voordeel met zich mee. U krijgt dan korting op de basispremie. Met deze verzekering regelt u gemakkelijk alles digitaal.

 

Vergelijk de OHRA zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen OHRA zorgverzekering
3,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3.5 out of 5 based on 6 reviews.

★☆☆☆☆
Ze hebben de paarse krokodil uitgevonden, en maken er zeer graag gebruik van. Wat een oplichters. Ben al 20 klant bij ze met al mijn verzekeringen, maar ze verzinnen ALTIJD wel een reden om niet uit te betalen.
- Wilfried

★☆☆☆☆
Tot twee keer toe aan de telefoon iets anders beloofd dan dat ik heb gekregen, zou 'opzegbaar zijn' of 'vanzelf aflopen' en doet het dus niet! Persoon aan de telefoon 'werkte er vervolgens niet meer'. Geen hulp als je vervolgens belt. Twee keer een jaar langer aan een contract vast gezeten dan was beloofd. Klaar mee, alles opgezegd en kom nooit meer terug.
- david

★★★★★
Al jaren verbonden aan Ohra. Bij kosten wordt alles net geregeld. Heb wel rondgekeken maar blijf toch waar ik momenteel zit.
- J. Zaal

★★★★★
Een overstap zonder problemen ondervonden vorig jaar. Correcte afhandeling van facturen.
- van Veen

★★★★☆
Goede zorgverzekering, geen addertjes onder het gras tot dusver.
- Gijs

★★★★★
Snel, duidelijk, makkelijk declareren.
- sylka

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van OHRA.