Ervaringen National Academic zorgverzekering

Ervaringen National Academic zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de National Academic zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de National Academic zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw National Academic zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews National Academic zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de National Academic zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw National Academic review is onderaan deze pagina gemakkelijk te delen.

National Academic zorgverzekering informatie

ervaringen national academic zorgverzekeringNational Academic is een zorgverzekeraar voor hoger opgeleiden. VGZ is de risicodrager. Inmiddels hebben ruim 200.000 mensen zich aangesloten. Contact is via e-mail en telefoon mogelijk. De basisverzekering is een naturapolis.

Bekijk goed bij VGZ welke zorgverleners gecontracteerd zijn. Naast de basisverzekeringen kan er tussen verschillende aanvullende en tandarts verzekeringen worden gekozen. Bij de tandarts verzekering geldt wel een medische acceptatie. Soms is er een onderzoek nodig van een tandarts om toegelaten te worden.

 

 

Vergelijk de National Academic zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen National Academic zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van National Academic.