Ervaringen Menzis zorgverzekering

Ervaringen Menzis zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Menzis zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen Menzis zorgverzekeringen hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Menzis zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Menzis zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Menzis zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw Menzis review deelt u gemakkelijk aan de onderzijde van deze pagina.

Menzis zorgverzekering informatie

ervaringen menzis zorgverzekeringMenzis is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland, met in totaal 2,1 miljoen verzekerden. In het bedrijf zijn meerdere labels actief: Menzis, AnderZorg, HEMA en Azivo. Basiszorg wordt verleend door middel van een naturapolis.

Alle zorg uit de basisverzekering wordt direct betaald aan de zorgverlener. Ze dienen wel gecontracteerd te zijn. Echter heeft Menzis een dusdanig bestand dat u bijna overal naartoe kunt.

U wordt altijd geaccepteerd voor alle aanvullende pakketten. Er zijn diverse aanvullende pakketten en tandarts pakketten af te sluiten. Iedereen is welkom bij Menzis. Voor een orthodontie behandeling wordt wel een wachttijd in acht genomen.

 

Vergelijk de Menzis zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Menzis zorgverzekering
2,7 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.7 out of 5 based on 13 reviews.

★☆☆☆☆
zeer slecht ik ga weg bij menzis
- ml

★☆☆☆☆
Zeer slechte overstap geweest. Baal achteraf ontzettend. Dacht me goed te hebben ingelezen maar de kleine lettertjes zijn enorm. Bij diverse maatschappijen worden zwangerschapscursussen vergoed maar zelfs met verzorgd 2/3 extra bij menzis niets!
- Monica

Menzis

★★☆☆☆
Jammer..bij de nieuwe polis voor 2020 geen enkel woord via de adviseurs mbt. het vervallen van de Pma bonus..scheelt toch 2x 33 euro
- T

★☆☆☆☆
Menzis is telefonisch niet bereikbaar! Ik heb vandaag de hele dag aan de telefoon gezeten. Kosten 18 cent per minuut. Blijft u aan de lijn onze medewerkers zijn allemaal in gesprek. Maar helaas kreeg ik geen enkele medewerker van Menzis aan de telefoon. Ja meneer Menzis zo wordt u schatrijk! De klanten aan het lijntje houden! Je eigen zak vullen. Wat een asociale en een slechte maatschappij is dit! Heb er geen woorden voor.
- Jd

★☆☆☆☆
Slechte zorg verzending voor de buitenlanders menzis denk alleen zich zelf doen ze erg moeilijk voor mij hebben ze niet betaald voor mij vrouw niet voor mij zoon niet normaal vat hun doen niet eerlijk
- M.h.

★☆☆☆☆
ik heb spijt dat ik een verzekering bij menzis heb laat maak en daarum december verander ik van verzekering vanwege veel problemen met hun maar hoewel ik nu in een nieuwe verzekering zit, Menzis vraagt het nog steeds om geld ik heb stuur een e-mail dat ben overstappen in anderes verzekering en de moet stopen aan me briefen en email sturen , ik heb een antwoord kriegen van een medewerker van menzis, hij zeg dat hij alles doorzoekt en ik heb een openstan premie vanaf de maand juli nadat ik de e-mail heb verzonden met de betaling vanaf de maand juli waarin staat dat is betaald en dat klop niet wat hij schreef hij zegt dat hij niet verder kan kijken naar de afdeling debiteuren en ik moet hem de betalingen van januari tot december toesturen !!! in de eerste e-mail zegt hij dat hij ALLES doorzoekt en in de tweede email dat hij kan niet zoeken verder ?! blijven lastig vallen maar kan niet goed kijken naar hun afdeling debiteuren!
- Anila

★☆☆☆☆
mijn dochter studente Mondriaan probeert al vanaf augustus een regeling te treffen voor de eigen bijdrage, iedere keer is er een afspraak voor een gespreide betaling maar voor de derde keer krijgt ze een sommatie om het bedrag in een keer te betalen was voorheen beter af met AZIVO !!
- Gerard

★★★★☆
Erg prettige verzekeraar waar alles direct in orde wordt gemaakt. Je hoeft nergens achteraan. Bij de tandarts gaat de declaratie direct naar menzis en van de tandarts krijg je een factuur over het gedeelte wat niet wordt gedekt. Enige minpunt is de premie verhoging voor volgend jaar. Volgens mij hebben ze de grootste stijging van allemaal.
- Fam. de Jong

★★★★★
Dankzij onze aanvullende verzekering wordt de beugel van onze dochter volledig vergoed 🙂
- ilonka

★★★★★
Door mijn zorgverzekeraar Menzis, werd mijn operatie aan mijn schouders vergoed in de privé kliniek Hengelo
- Randy

★★★★☆
Vanaf dat ik mij kan herinneren al klant bij Menzis. Nu ook blij dat de poliklinische bevalling vergoed werd.
- Mariel

★★★★★
Altijd al verzekerd geweest bij Menzis, dit niet zonder reden. Perfecte service, zeer goede afwikkeling van mijn declaraties. Ze zijn ieder jaar weer bereid de zorgverzekering te kiezen die bij mij past! Voor mij geen andere.
- Karin

★★★★★
Al vanaf kleins af aan bij Menzis (en de voorlopers) verzekerd geweest en eigenlijk nooit problemen gehad. Elk jaar weer opnieuw kijken wat je wel en niet nodig denkt te hebben en je hoeft in principe (tot nu toe) nooit bij te betalen. Dit jaar niet voorzien dat ik naar de fysiotherapeut heen moest gaan. Had gelukkig het middelste pakket en heb uit mijn hoofd 14 behandelingen gehad. Mooi alles rechtstreeks gedeclareerd door mijn fysio. Misschien is het iets duurder dan de goedkoopsten maar mij hoor je echt niet klagen.
- Marsja

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen. Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Menzis.