Ervaringen Kiemer zorgverzekering

Ervaringen Kiemer zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Kiemer zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Kiemer zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Kiemer zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Kiemer zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Kiemer zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Kiemer review is onderaan de pagina te delen.

Kiemer zorgverzekering informatie

ervaringen kiemer zorgverzekeringKiemer is een onderdeel van De Friesland zorgverzekeraar waardoor de kosten laag kunnen blijven. Ze richten zich voornamelijk op gezinnen met kinderen. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen zijn er een aantal voordelen. Gespreid betalen eigen risico, wachtlijstbemiddeling, kindervraagbaak en een stoei garantie voor kinderbrillen.

De basisverzekering is een restitutiepolis. Deze kan worden uitgebreid met een tandartsverzekering en/of een aanvullende verzekering. Er geldt geen medische selectie. Iedereen kan zich dus aanmelden.

 

 

Vergelijk de Kiemer zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Kiemer zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Kiemer.