Ervaringen IZZ zorgverzekering

Ervaringen IZZ zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de IZZ zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de IZZ zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw IZZ zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews IZZ zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de IZZ zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw IZZ review deelt u onderaan deze pagina.

IZZ zorgverzekering informatie

ervaringen izz zorgverzekeringStichting IZZ is in 1977 opgericht speciaal gericht op medewerkers in de zorg. Ruim 400.000 leden zijn inmiddels aangesloten. IZZ doet onderzoek naar Gezond werken in de zorg. De kwaliteit van werken dient hierdoor verbeterd te worden.

De verzekering valt onder VGZ en heeft uitstekende voorwaarden. Er kan tussen een naturapolis of een restitutiepolis gekozen worden. Aanvullend zijn er 4 pakketten beschikbaar. De tandartsverzekering zit bij deze pakketten in.

 

 

Vergelijk de IZZ zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen IZZ zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

★☆☆☆☆
Zeer slechte zorgverzekeraar. Ik ontving een factuur zonder verdere specificatie. Op de site en in de app stond dat ik geen openstaande facturen had. Ik diende hier een klacht over in. Vervolgens kreeg ik een standaard antwoord dat mijn klacht geen klacht was en niet in behandeling kon worden genomen. De klantenservice is alleen overdag tijdens kantooruren bereikbaar. Erg onhandig als je zelf gewoon werkt. Ik zou hier niet snel opnieuw een verzekering afsluiten.
- Jeroen

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van IZZ.