Ervaringen IZA zorgverzekering

Ervaringen IZA zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de IZA zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de IZA zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw IZA zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews IZA zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de IZA zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? IZA review onderaan deze pagina met anderen deelbaar.

IZA zorgverzekering informatie

ervaringen iza zorgverzekeringIZA verzorgd onder de vlag van VGZ al 65 jaar zorgverzekeringen voor (semi) ambtenaren. Gemeenten, provincies en waterschappen vallen onder deze noemer. Werkt u niet bij een van deze instanties? Dan kunt u zich alsnog via een reguliere zorgverzekering aansluiten. (Semi) ambtenaren kunnen wel een collectiviteit afsluiten.

Bij de basisverzekering kan er gekozen worden uit een naturapolis of een restitutiepolis. Er zit een klein prijsverschil tussen deze opties. Een aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering zijn af te sluiten zonder medische selectie. Iedereen kan zich dus aansluiten.

 

 

Vergelijk de IZA zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen IZA zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

IZA

★☆☆☆☆
Niet bereikbaar voor klachten omdat men een klacht afdoet als een vraag en daarvoor zou de website het antwoord wel geven! Niet dus! Zo houd je het aantal lachten natuurlijk lekker laag!
- Bert

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

 

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van IZA.