Ervaringen HEMA zorgverzekering

Ervaringen HEMA zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de HEMA zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de HEMA zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw HEMA zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews HEMA zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de HEMA zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw Hema review deelt u met anderen onderaan de pagina.

HEMA zorgverzekering informatie

ervaringen hema zorgverzekeringIedereen kent de HEMA. In de laatste jaren heeft het bedrijf naast al deze winkels zich steeds meer gericht op offline zaken zoals verzekeringen. De zorgverzekering is een goed voorbeeld van welke switch de HEMA heeft gemaakt. De Hoera HEMA zorgverzekering is voor iedereen toegankelijk.

Voor zowel de aanvullende zorgverzekering van de HEMA als de tandartsverzekering geldt een medische acceptatie. Iedereen is dus welkom. Waar het voor sommige mensen misschien nog vreemd is om bij de HEMA een zorgverzekering af te sluiten, zijn er al vele overgestapt. Menzis is risicodrager en regelt dus alles qua afsluiten en afhandelen van de verzekering.

De laatste jaren heeft de Hoera HEMA zorgverzekering leuke extra’s geboden om aan te sluiten als verzekerde. Zoals een 10% kortingspas op de gehele collectie. U kunt uitsluitend een naturapolis afsluiten. Daarmee worden alle kosten uit de basisverzekering rechtstreeks betaald aan de zorgverlener. De zorgverleners dienen wel gecontracteerd te zijn. In de praktijk zijn dit bijna alle ziekenhuizen en tandartsen.

 

Vergelijk de HEMA zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen HEMA zorgverzekering
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 3 reviews.

★★★★★
3 jaar geleden naar deze verzekering van de hema overgestapt. Prijs is wel flink omhoog gegaan. Bij vragen ben ik telefonisch altijd goed geïnformeerd en te woord gestaan.
- P nijland

★★★★☆
Kon het niet geloven dat de hema ook een zorgverzekering had, je denkt snel aan de rookworsten. Na een jaar kunnen we als familie een positieve feedback geven. Voor de orthodontist geldt wel een wachtjaar, maar een beugel hebben ze over een jaar of twee pas nodig dus dat is geen probleem.
- Janssen

★★★★★
We zijn vorig jaar met de familie van Menzis overgestapt. In de basis is het pakket precies hetzelfde. Bij de tandarts krijgen sinds de overstap nu 100% ipv 75% vergoed. En de pas is natuurlijk ideaal, dat heeft al behoorlijk wat euro's bespaard
- Mantel

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van HEMA.