Ervaringen De Goudse zorgverzekering

Ervaringen De Goudse zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de De Goudse zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de De Goudse zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw De Goudse zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews De Goudse zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de De Goudse zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw De Goudse review deelt u met anderen onderaan deze pagina.

De Goudse zorgverzekering informatie

ervaringen de goudse zorgverzekeringIn 1924 kende De Goudse haar oprichting. Het middelgrote familiebedrijf is met de tijd meegegroeid. Ondertussen kunnen er diverse verzekeringen worden afgesloten. Zo ook een zorgverzekering. De risico’s worden gedragen door VGZ.

Er kan voor een naturapolis of een restitutiepolis worden gekozen. Aanvullende zorg- en tandartsverzekering zijn af te sluiten om extra risico’s af te dekken. Een uitgebreide tandarts verzekering is overigens niet zomaar af te sluiten. Er geldt een acceptatieprocedure waar een vragenlijst ingevuld dient te worden. Een bezoek aan de tandarts behoort ook tot de procedure.

 

 

Vergelijk de De Goudse zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen De Goudse zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

★☆☆☆☆
Slechte ervaring en oplichters zou niet aanraden
- Has

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

 

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van De Goudse.