Ervaringen De Friesland zorgverzekering

Ervaringen De Friesland zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de De Friesland zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de De Friesland zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw De Friesland zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews De Friesland zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de De Friesland zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw De Friesland review deelt u snel onderaan deze pagina.

De Friesland zorgverzekering informatie

ervaringen de friesland zorgverzekeringDe Friesland is van origine een Nederlandse zorgverzekeraar. Ze zijn ontstaan uit een aantal ziekenfondsen- en kassen uit de vorige eeuw. Sinds 2011 is het bedrijf overgenomen door Achmea. De Friesland zorgverzekeraar staat ervoor om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Door middel van enquêtes trachten ze informatie bij haar klanten te kunnen vinden die het bedrijf helpen om de zorg nog beter aan te sluiten op persoonlijke wensen. U kunt kiezen voor een naturapolis of een restitutiepolis. Bij de naturapolis kunt u naar een gecontracteerde zorgverlener en bij een restitutiepolis kunt u zelf kiezen waar u naartoe wilt gaan. Voor de aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering kiest u zelf kiezen waar u behandeld wilt worden.

 

Vergelijk de De Friesland zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen De Friesland zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van De Friesland.