Ervaringen FBTO zorgverzekering

Ervaringen FBTO zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de FBTO zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de FBTO zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw FBTO zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews FBTO zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de FBTO zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw FBTO review is gemakkelijk te delen met anderen onderaan deze pagina.

FBTO zorgverzekering informatie

ervaringen fbto zorgverzekeringFBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge en is opgericht in het Friese Leeuwarden. Een groep die in 1956 ervoor heeft gekozen om de gevolgen van een brand of natuurrampen met elkaar te delen. In die jaren was het bedrijf een onderlinge verzekeraar. Daarmee had elke verzekeraar het recht te stemmen en mee te beslissen over schadeclaim.

FBTO is inmiddels een van de grotere zorgverzekeraars. Het bedrijf is overgenomen door Achmea. Met vele reclame uitingen probeert het bedrijf verder te groeien en steeds meer marktaandeel te pakken.

Medische selectie kennen ze niet bij FBTO zorgverzekeringen. Voor een aanvullende- of tandartsverzekering heeft u geen verklaring van de arts nodig. Het is mogelijk te kiezen voor een restitutie zorgverzekering of een natura zorgverzekering. U kunt altijd kiezen voor wat voor u het gemakkelijkste is.

 

Vergelijk de FBTO zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen FBTO zorgverzekering
3,3 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3.3 out of 5 based on 3 reviews.

★☆☆☆☆
In 2015 hebben we onze eigen risico van 2 keer een bedrag van 14.53 en 14.66 aan FBTO betaald eentje op 29-12-2015 en de andere op 25-11-2015 vervolgens een brief van Syncasso(deurwaarder) dat die bedragen nog open staan, Fbto gebeld en bewijzen getoond en het zou verder afgehandeld worden door hun dus nergens zorgen over maken, paar maanden later weer een brief deurwaarder voor een rechtbank zitting over het zelfde kwestie, weer heen en weer gebeld en bij fbto klacht ingediend en weer zou het geregeld worden want er was inderdaad op tijd betaald,8 maanden later dus nu kreeg ik van mijn werkgever te horen dat er loonbeslag is van deurwaarder voor ja hoor dezelfde kwestie, nu na 100 mails en 100 belletjes verder, wordt er gezegd dat het wel terecht is want ik had maar op de zitting aanwezig moeten zijn, want ik heb wel betaald maar de deurwaarder kosten( 547 euro) moeten nog wel betaald worden, er wordt gezegd dat een bedrag niet op tijd is betaald namelijk 14,66 is bij hun als betaald genoteerd op 1 April 2016 terwijl ik met bewijs(bank afschrift) laat zien dat het 25-11-2015 is betaald. ze willen maar niet luisteren en terwijl ze wel excuses aanbieden dat ze onze eerste klacht niet goed hebben afgehandeld dus zo krom dubbelzinnig, je voelt je machteloos terwijl je helemaal gelijk hebt, dit zijn gewoon criminele praktijken in mijn ogen, over de rug van hardwerkende mensen op deze manier geld verdienen, door mijn loonbeslag staat mijn baan op het spel omdat mijn baan gevoelig is en eist een gezonde financiële situatie, ik ga hier werk van maken , zal een advocaat in dienst nemen en via sociaal media en alle andere kanalen mijn stem laten horen en Nederland waarschuwen voor een amateuristische en onprofessionele bedrijf dat FBTO heet. ik zal ook geen genoegen nemen met een excuus.
- Arashy

★★★★★
Elk jaar twijfel je weer over een overstap. Dan hoor je verhalen om je heen dat niet alles lekker loopt. Voor die paar euro per maand blijf ik lekker waar ik zit. Je weet dat declaraties binnen 10 dagen op je rekening staan
- Veltman

★★★★☆
In de basis ben ik erg tevreden. De maandelijkse premie is vrij laag. Niet alles word vergoed en dat is omdat ik mij niet goed heb ingelezen bij het afsluiten.
- Petra

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van FBTO.