Ervaringen DSW zorgverzekering

Ervaringen DSW zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de DSW zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de DSW zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw DSW zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews DSW zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de DSW zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw DSW review deelt u onderaan de pagina.

DSW zorgverzekering informatie

ervaringen dsw zorgverzekeringDSW is een relatief kleine zorgverzekeraar met ongeveer 600.000 verzekerden. Klanten zijn vooral in de buurt van de vestigingsplaats Schiedam te vinden. DSW maakt elk jaar als eerste verzekeraar de premies voor het komende jaar bekend. De basiszorgverzekering heet een combinatiepolis. Het heeft de eigenschappen van een restitutiepolis, maar deze naam mag niet meer gevoerd worden vanwege de scherpe eisen.

Deze partij heeft met de meeste zorgverleners een contract gesloten. Hierdoor kan men bij bijna elke zorgverlener terecht. De aanvullende verzekering is een combinatie verzekering inclusief tandarts verzekering. Hiervoor geldt geen medische selectie wellicht een wachttijd in sommige gevallen. Iedereen is welkom.

 

Vergelijk de DSW zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen DSW zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

★☆☆☆☆
Nog nieteens 1 ster waard, slechte vergoedingen
- Slecht

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van DSW.