Ervaringen Ditzo zorgverzekering

Ervaringen Ditzo zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Ditzo zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk de reviews en ervaringen Ditzo zorgverzekering.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Deel uw ervaring en ontvang handige tips bij het overstappen!

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Ditzo zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen Ditzo zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Ditzo zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

Ditzo zorgverzekering informatie

ervaringen ditzo zorgverzekeringDitzo is een internet verzekeraar als onderdeel van de A.S.R. groep. A.S.R. kent haar oorsprong in 1997 toen De Amersfoortse en Stad Rotterdam verzekeringen de handen ineen hebben geslagen. Ditzo is een relatief jong bedrijf die op een heldere manier haar klanten wil verzekeren. In 2011 is de Ditzo zorgverzekering van start gegaan. Door de belangrijkste zaken via het internet te laten verlopen, scheelt dit ten goede van de maandelijkse premie. De bekendheid is gegroeid door de bekende reclamespot, Datzo. Daarmee wordt afgerekend met verzekeraars die niet duidelijk communiceren over zaken die u wellicht over het hoofd heeft gezien. De kans op onaangename verrassingen worden zo weggenomen. Voor vragen kunt u bellen met een lokaal telefoonnummer. Indien u geholpen wilt worden in een kantoor, dan heeft A.S.R. vestigingen door het hele land. Voor de aanvullende zorgverzekering en de tandartsverzekering wordt iedereen geaccepteerd. Er is geen verklaring van een dokter of tandarts vereist. Er geldt een vrij keuze voor zorgverleners dankzij de restitutiepolis. Er worden wel contracten gesloten met zorgverleners. Kosten worden bij deze zorgverleners direct vergoed. Gaat u naar een niet gecontracteerde zorgverlener dan dient u het bedrag voor te schieten en krijgt u een maximum bedrag vergoed. Dit is het maximum vastgestelde bedrag voor een behandeling.

 

Vergelijk de Ditzo zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Ditzo zorgverzekering Overall rating: ★★★★★ 5 based on 1 reviews
5 1

★★★★★
5 5 1
Altijd een tevreden klant geweest. Vorig mij laten verleiden om over te stappen naar Fbto. Op zich doen de verzekeringen elkaar niet zoveel maar Ditzo krijgt er toch weer een klant bij. De overstap wordt goed voor je geregeld en heb je geen omkijken meer naar.

Naam
Email
Beoordeling
Uw ervaring

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Ditzo.