Ervaringen Ditzo zorgverzekering

Ervaringen Ditzo zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Ditzo zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk de reviews en ervaringen Ditzo zorgverzekering.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Ditzo zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Ditzo zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Ditzo zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Ditzo review is onderaan de pagina te delen met anderen.

Ditzo zorgverzekering informatie

ervaringen ditzo zorgverzekeringDitzo is een internet verzekeraar, onderdeel van de A.S.R. groep. A.S.R. kent haar oorsprong in 1997 toen De Amersfoortse en Stad Rotterdam verzekeringen de handen ineen hebben geslagen. Ditzo is een relatief jong bedrijf die op een heldere manier haar klanten wil verzekeren.

Zaken worden online geregeld. Dit werkt in uw financiële voordeel. De bekendheid is gegroeid door de bekende reclamespot, Datzo. Daarmee wordt afgerekend met verzekeraars die niet duidelijk communiceren over allerlei zaken.

Voor vragen kunt u bellen met een lokaal telefoonnummer. Indien u geholpen wilt worden in een kantoor, dan heeft A.S.R. vestigingen door het hele land. Voor de aanvullende zorgverzekering en de tandartsverzekering wordt iedereen geaccepteerd. Er geldt een vrij keuze voor zorgverleners dankzij de restitutiepolis. Er worden wel contracten gesloten met zorgverleners.

Zorgkosten worden direct vergoed. Gaat u naar een niet gecontracteerde zorgverlener? Dan dient u het bedrag voor te schieten en krijgt u een vooraf vastgesteld maximum bedrag vergoed.

 

Vergelijk de Ditzo zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Ditzo zorgverzekering
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

★★★★★
Altijd een tevreden klant geweest. Vorig mij laten verleiden om over te stappen naar Fbto. Op zich doen de verzekeringen elkaar niet zoveel maar Ditzo krijgt er toch weer een klant bij. De overstap wordt goed voor je geregeld en heb je geen omkijken meer naar.
- Giel

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Ditzo.