Ervaringen Delta Lloyd zorgverzekering

Ervaringen Delta Lloyd zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Delta Lloyd zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Delta Lloyd zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Delta Lloyd zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Delta Lloyd zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Delta Lloyd zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw Delta Lloyd review deelt u onderaan deze pagina.

Delta Lloyd zorgverzekering informatie

ervaringen delta lloyd zorgverzekeringDelta Lloyd valt samen met OHRA onder één bedrijf. Sinds 2009 zijn beide zorgverzekeraars overgenomen door CZ. Er is wel afgesproken dat het bedrijf nog steeds de zorgverzekering als label mag voeren. CZ is de risicodrager van de zorgverzekering geworden waardoor er een flinke kostenbesparing heeft plaatsgevonden. Delta Lloyd heeft een zorgverzekering samengesteld die door iedereen gebruikt kan worden.

De basiszorgverzekering is een restitutiepolis wat betekent dat u een volledige keuzevrijheid voor zorgverleners heeft. Doorgaans zijn deze polissen iets duurder dan een naturapolis. Er zijn vele zorgkosten buiten de basiszorgverzekering te dekken. Bij Delta Lloyd kan bij één of meerdere aanvullende verzekeringen nodig zijn om een medische verklaring van de behandelend arts te overleggen voordat u wordt geaccepteerd.

 

Vergelijk de Delta Lloyd zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Delta Lloyd zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Delta Lloyd.