Ervaringen CZdirect zorgverzekering

Ervaringen CZdirect zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de CZdirect zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de CZdirect zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw CZdirect zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews CZdirect zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de CZdirect zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw CZdirect review eenvoudig onderaan deze pagina.

 

CZdirect zorgverzekering informatie

ervaringen CZdirect zorgverzekeringCZdirect.nl is sinds 1 januari 2019 gewijzigd naar Just zorgverzekering. Met in totaal 3,5 miljoen verzekerden en een jaaromzet van € 7 miljard euro valt het bedrijf onder de drie grootste zorgverzekeraars van Nederland. Het Centraal Ziekenfonds waar CZ voor staat kent haar oorsprong in Tilburg waar het in 1930 is opgericht.

CZdirect is de aftakking van CZ zorgverzekeringen, waar alles online geregeld word. Zoals de aanvraag, declaraties en wijzigingen doorvoeren. De kernwaarden zijn dan ook betrouwbaar, betaalbaar en gemakkelijk. Indien u een tandarts verzekering wilt afsluiten, kan het noodzakelijk zijn een verklaring van uw tandarts te overleggen. Bij CZdirect sluit u altijd een naturapolis af. Zorgkosten uit de basisverzekering worden rechtstreeks aan de zorgverlener betaald mits hier een contract mee is afgesloten.

 

Vergelijk de CZdirect zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen CZdirect zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van CZdirect.