Ervaringen CZ zorgverzekering

Ervaringen CZ zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de CZ zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de CZ zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw CZ zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews CZ zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de CZ zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw CZ review is gemakkelijk onderaan deze pagina met anderen deelbaar.

 

CZ zorgverzekering informatie

ervaringen cz zorgverzekeringBij CZ hoeft u niet per se zelf alles online te regelen. Zoals een zorgverzekering afsluiten, declaraties indienen en in een persoonlijk omgeving wijzigingen aanbrengen. CZ is met meer dan 80 jaar aan ervaring en 3,5 miljoen verzekerden een van de grootsten van Nederland.

Hier is het mogelijk om voor een naturapolis of een wat duurdere restitutiepolis te kiezen. U bent dan altijd verzekerd van en zorgverlener van uw keuze. Bij het afsluiten van een aanvullende of tandartsverzekering kan men vragen om een medische verklaring. Er zijn diverse aanvullende zorgpakket af te sluiten zodat u altijd zorg op maat krijgt. Voor de basis verzekering gelden geen aanvullende voorwaarden.

 

Vergelijk de CZ zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen CZ zorgverzekering
2,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.5 out of 5 based on 2 reviews.

★☆☆☆☆
Eigen juridische afdeling, eigen incassobureau, eigen medische toeleveringsbedrijven, hebben mijn wijkverpleegkundige op non-actief gezet. Alles belangen verstrengelingen. Dit alles is bij wet verboden, maar ze houden zo hun klanten in bedwang. Zeeeer trage afhandeling bij beantwoording brieven. De aangegeven ratingcijfers zijn wederom in eigenbelang gemanipuleerd. Maak nu uw keus...
- Yarvan

★★★★☆
in de 3 jaar bij cz nog nooit bij een dokter geweest. Had beter voor een hoger eigen risico moeten kiezen.
- jannus

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van CZ.