Ervaringen C4Me zorgverzekering

Ervaringen C4Me zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de C4Me zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de C4Me zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Deel uw ervaring en ontvang handige tips bij het overstappen!

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw C4Me zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen C4Me zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de C4Me zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

C4Me zorgverzekering informatie

ervaringen c4me zorgverzekeringC4Me is een vrij jong zorg label. Onder Avéro Achmea die als zorgdrager optreed proberen ze marktaandeel te winnen. De premies zijn een van de laagste van Nederland. Dit kan voor elkaar worden gebokst doordat alles online geregeld word. De servicevraagstukken worden afgehandeld door SUCSEZ en Aevitea. Wil je iets per post van de verzekeraar ontvangen? Dan vind je de naam SUCSEZ hier op terug. Bij C4Me kan alleen een naturpolis worden afgesloten. Zo worden financiële zaken direct afgehandeld met de zorgverleners. Echter kun je hierdoor alleen bij gecontracteerde zorgverleners terecht. Aanvullende verzekeringen zijn er ook: C4Me+, C4Me++ en C4Me+++. De laatste twee bevatten naast aanvullende zorg ook een tandartsverzekering. Je bent altijd welkom. Op de aanvullende pakketten geldt geen medische selectie.

 

 

Vergelijk de C4Me zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen C4Me zorgverzekering Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1

Naam
Email
Beoordeling
Uw ervaring

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens is de website van C4ME helaas niet beschikbaar.