Ervaringen C4Me zorgverzekering

Ervaringen C4Me zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de C4Me zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de C4Me zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw C4Me zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews C4Me zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de C4Me zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw  C4Me review deelt u onderaan deze pagina.

C4Me zorgverzekering informatie

ervaringen c4me zorgverzekeringC4Me is een vrij jong zorg label met Avéro Achmea als zorgdrager. De premies zijn een van de laagste van Nederland. Dit kan voor elkaar worden gebokst door u alles online te laten doen. De servicevraagstukken worden afgehandeld door SUCSEZ en Aevitea. Wilt u iets per post van de verzekeraar ontvangen? Dan is de naam SUCSEZ hier op terug te vinden.

Bij C4Me kan alleen een naturpolis worden afgesloten. Zo worden financiële zaken direct afgehandeld met de zorgverleners. Echter kun je hierdoor alleen bij gecontracteerde zorgverleners terecht. Aanvullende verzekeringen zijn er ook: C4Me+, C4Me++ en C4Me+++. De laatste twee pakketten bevatten naast aanvullende zorg ook een tandartsverzekering. U bent altijd welkom. Op de aanvullende pakketten geldt geen medische selectie.

 

 

Vergelijk de C4Me zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen C4Me zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens is de website van C4ME helaas niet beschikbaar.