Ervaringen Bewuzt zorgverzekering

Ervaringen Bewuzt zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Bewuzt zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Bewuzt zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Deel uw ervaring en ontvang handige tips bij het overstappen!

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Bewuzt zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen Bewuzt zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Bewuzt zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

Bewuzt zorgverzekering informatie

ervaringen bewuzt zorgverzekeringDe Bewuzt zorgverzekering is een onderdeel van VGZ. VGZ is in Nederland de tweede zorgverzekeraar met ongeveer 4 miljoen verzekerden. Bewuzt is een verzekeraar die klanten door middel van de prijs aan zich wil binden. Alle zaken kunnen snel en gemakkelijk online geregeld worden. Declaraties zijn op deze manier handig in te dienen. De basisverzekering is een naturapolis. Hiermee is het mogelijk naar gecontracteerde aanbieders te gaan. Bovenop de basisverzekering kun je voor vier verschillende aanvullende verzekeringen kiezen. Hoe uitgebreider je pakket is en je claimt niets, des te meer korting je in de opvolgende jaren krijgt. Deze no-claim kan oplopen tot 40% korting. Met de aanvullende pakketten is het mogelijk om voor verschillende zaken zoals de fysiotherapeut en de tandarts te verzekeren.

 

 

Vergelijk de Bewuzt zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Bewuzt zorgverzekering Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1

Naam
Email
Beoordeling
Uw ervaring

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Bewuzt.