Ervaringen Bewuzt zorgverzekering

Ervaringen Bewuzt zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Bewuzt zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Bewuzt zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Bewuzt zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Bewuzt zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Bewuzt zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Bewuzt review onderaan deze pagina.

Bewuzt zorgverzekering informatie

ervaringen bewuzt zorgverzekeringBewuzt zorgverzekering is een onderdeel van VGZ, in Nederland de tweede zorgverzekeraar met ongeveer 4 miljoen verzekerden. Deze zorgverzekeraar richt duidelijk op de prij. Alle zaken kunnen snel en gemakkelijk online geregeld worden. Declaraties zijn op deze manier handig in te dienen.

De basisverzekering is een naturapolis. Hiermee is het alleen mogelijk naar gecontracteerde aanbieders te gaan. Bovenop de basisverzekering zijn er vier verschillende aanvullende verzekeringen.

Hoe uitgebreider het pakket is en u claimt niets, des te meer korting u in de opvolgende jaren krijgt. Deze no-claim kan oplopen tot 40% korting. Met de aanvullende pakketten is het mogelijk om voor verschillende zaken zoals de fysiotherapeut en de tandarts te verzekeren.

 

 

Vergelijk de Bewuzt zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Bewuzt zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 2 reviews.

★☆☆☆☆
Bewuzt, VGZ! Oplichters zijn het halen meerdere keren geld van je rekening, en zeggen dat hun administratie goed is en die van mijn BANK niet goed is! Achterbakse dieven zijn het. Raad bewuzt aka vgz VOLLEDIG AF
- S.feliz

★☆☆☆☆
men liegt en komt afspraken niet na. Zij schrijven ook inhoudelijk nooit een mail of brief en willen alles telefonisch oplossen. Dit riekt naar oplichting. Vooraf gevraagd over behandeling in Turkije, en afgesproken dat indien de nota begrijpelijk was vergoedt zou worden. De tand implant is gedaan en men betaald niet. Eerst geeft men aan dat de gehele behandeling afgerond diende worden. Er is hierover gemaild, is niet op gereageerd. Er is een klacht ingediend, werd teruggebeld door een callcenter medewerkster. Gevraagd of het gesprek schriftelijk/mail bevestigd kon worden. Dit zou gebeuren, maar is nooit gebeurd. Toevallig was ik eind december wederom in Turkije en is de behandeling afgemaakt. 600 euro heeft het gekost, maar van de 250 euro heb ik 0 euro betaald gekregen. Ik ben weg bij Bewuzt en raad om die reden Bewuzt aan niemand aan!
- Kaya

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Bewuzt.