Ervaringen Besured zorgverzekering

Ervaringen Besured zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Besured zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Besured zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Deel uw ervaring en ontvang handige tips bij het overstappen!

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Besured zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen Besured zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Besured zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

Besured zorgverzekering informatie

ervaringen besured zorgverzekeringBesured is een zorgverzekering die zich voornamelijk op studenten en young professionals richt. Ze hebben de krachten met VGZ gebundeld om de verzekering zo voordelig mogelijk aan te kunnen bieden. VGZ is de risicodrager van de zorgverzekering, zodat de kosten zo laag mogelijk kunnen worden gehouden. We leven in een tijd waarin alles via de computer of smartphone wordt geregeld. Zo kunnen declaraties ook via de website of via de app worden verzonden. Een foto maken van de declaratie, opsturen en klaar. Bij Besured is iedereen welkom. Voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering geldt geen medische selectie. De keuze voor huisarts, ziekenhuis en tandarts zijn allemaal vrij. Bij Besured krijgt u een naturapolis waardoor de zorgkosten direct aan de zorgverlener uitgekeerd worden. Niet elke behandeling wordt vergoed, maar voor de meeste behandelingen kunt u bij een van 32.000 zorgaanbieders terecht.

 

 

Vergelijk de Besured zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Besured zorgverzekering Overall rating: ★★★☆☆ 3.3 based on 8 reviews
5 1

★★★★★
5 5 1
Snelle uitbetaling van de verzekering,. Ik ben er al jaren blij mee.

★☆☆☆☆
1 5 1
Kopen je gegevens van andere bedrijven, blijven ongevraagd reclame sturen, duur, dekt weinig.

★☆☆☆☆
1 5 1
Wanneer je wat hebt weet je pas wat je aan de verzekering hebt. Inderdaad ik heb een verzekering afgesloten met een extra smile tanddarts dekking dit omdat de indruk wordt gewekt dat je kinderen onder18 dezelfde dekking hebben als die van de ouder. Nou vergeet het een orthodontisten rekening mag je lekker zelf betalen omdat de 100% dekking daarvoor alleen voor de verzekeringhouder geld. Pure misleiding.

★☆☆☆☆
1 5 1
Wordt weinig door deze verzekeraar vergoed. Ook bij iets afhalen van de apotheek betaal je 6 tot 12 euro extra.

★★★★★
5 5 1
snel te woord gestaan en elke maand netjes afgeschreven

★★★★☆
4 5 1
Prijstechnisch is het meer dan goed. Als je van bepaalde zaken geregeld wilt hebben dan zou de vakbekwaamheid van sommige medewerkers iets beter mogen.

★★★★★
5 5 1
Wanneer je wat heb dan weet je pas wat je aan de verzekering hebt. Nou het was dan toch zo: een bloedtest. Kon gewoon naar mijn huisarts en ziekenhuis. Alles werd (buiten eigen risico) keurig vergoed. Hier blijf ik nog minimaal 1 jaar

★★★★★
5 5 1
Online is de overstap vlekkeloos verlopen. Bij vragen over vergoedingen werden deze snel beantwoord via de email.

Naam
Email
Beoordeling
Uw ervaring

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Besured.