Ervaringen Besured zorgverzekering

Ervaringen Besured zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Besured zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen deze zorgverzekering hebben ervaren.

Besured de goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk Besured met andere zorgverzekeraars of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Besured zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Besured zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Besured review eenvoudig onderaan deze pagina.

 

Besured zorgverzekering informatie

ervaringen besured zorgverzekeringBesured richt zich voornamelijk op studenten en young professionals. Ze hebben de krachten met VGZ gebundeld om de verzekering zo voordelig mogelijk aan te kunnen bieden. VGZ is de risicodrager van de zorgverzekering. Alles wordt via de computer of smartphone geregeld. Een foto maken van de declaratie, opsturen en klaar.

Iedereen is welkom. Voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering geldt geen medische selectie. Keuze voor huisarts, ziekenhuis en tandarts zijn helemaal vrij. U krijgt altijd een naturapolis waardoor de zorgkosten direct aan de zorgverlener uitgekeerd worden. Niet elke behandeling wordt vergoed, maar voor de meeste behandelingen kunt u bij een van 32.000 zorgaanbieders terecht.

 

 

Vergelijk de Besured zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Besured zorgverzekering
2,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.5 out of 5 based on 12 reviews.

★☆☆☆☆
Tijdens mn studententijd had ik voor mn studentenwoning een inboedelverzekering bij Besured lopen, toen ik 2,5 jaar geleden uit die woning ging ben ik vergeten de verzekering stop te zetten terwijl ik al een nieuwe had, dit is natuurlijk mijn eigen fout. Ik vroeg besured of het mogelijk was om een deel van de kosten terug te krijgen, wat niet mogelijk was. Daar was ik niet blij mee, maar kon ik mee leven aangezien het mijn fout was. Vervolgens verzonden ze een mail waarin stond uitgelegd dat ik mijn laatste incassos via mijn eigen bank omgeving nog mocht terugboeken als dat mogelijk was. Dat had ik dus gedaan en vervolgens sturen ze alsnog een rekening van 3,50 voor mijn laatste maand. Ik reageer daar op dat dat niet klopt omdat ik de bedragen van de laatste maanden juist terug mocht boeken. Daar waren ze het niet mee eens en vervolgens sturen ze me doodleuk een rekening met 40 euro extra deurwaarderskosten. Ontzettend onduidelijk hoe besured communiceert over het beindigen van het contract en vervolgens intimideert met deurwaarders en hoge kosten.
- Robin

★☆☆☆☆
declaratie ingediend zoals ik het heb gekregen en vervolgens nooit uitbetaald gehad heb alles zelf betaald
- j mensen

★☆☆☆☆
rekening van sine fuma niet terug betaald terwijl beloofd altijd afgewimpeld stap volgend jaar over
- joke mensen

★☆☆☆☆
Verschrikkelijke verzekering. Duurt 4 maanden voordat de zorgverzekering alsnog je declaratie afwijst terwijl ik er een aanvullend pakket voor heb aangeschaft. Ik ga NOOIT meer bij Besured verzekering. Wat een klote organisatie met incapabele medewerkers. Ontzettend klant-onvriendelijk!
- Anne

★★★★★
Snelle uitbetaling van de verzekering,. Ik ben er al jaren blij mee.
- Veerman

★☆☆☆☆
Kopen je gegevens van andere bedrijven, blijven ongevraagd reclame sturen, duur, dekt weinig.
- Jay

★☆☆☆☆
Wanneer je wat hebt weet je pas wat je aan de verzekering hebt. Inderdaad ik heb een verzekering afgesloten met een extra smile tanddarts dekking dit omdat de indruk wordt gewekt dat je kinderen onder18 dezelfde dekking hebben als die van de ouder. Nou vergeet het een orthodontisten rekening mag je lekker zelf betalen omdat de 100% dekking daarvoor alleen voor de verzekeringhouder geld. Pure misleiding.
- Joy

★☆☆☆☆
Wordt weinig door deze verzekeraar vergoed. Ook bij iets afhalen van de apotheek betaal je 6 tot 12 euro extra.
- Ilja

★★★★★
snel te woord gestaan en elke maand netjes afgeschreven
- hans

★★★★☆
Prijstechnisch is het meer dan goed. Als je van bepaalde zaken geregeld wilt hebben dan zou de vakbekwaamheid van sommige medewerkers iets beter mogen.
- Vera

★★★★★
Wanneer je wat heb dan weet je pas wat je aan de verzekering hebt. Nou het was dan toch zo: een bloedtest. Kon gewoon naar mijn huisarts en ziekenhuis. Alles werd (buiten eigen risico) keurig vergoed. Hier blijf ik nog minimaal 1 jaar
- nicole

★★★★★
Online is de overstap vlekkeloos verlopen. Bij vragen over vergoedingen werden deze snel beantwoord via de email.
- Jonkman

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Besured.