Ervaringen Azvz zorgverzekering

Ervaringen Azvz zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Azvz zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Azvz zorgverzekering hebben ervaren.

AZVZ de goedkoopste?

Vergelijk AZVZ met andere zorgverzekeraars of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Azvz zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Azvz zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Azvz zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Azvz review onderaan de pagina.

Azvz zorgverzekering informatie

 

ervaringen azvz zorgverzekeringAZVZ is een label van Zorg en Zekerheid zonder winstoogmerk. Vanaf 1 januari 2011 verzekert dit label zeelieden en hun gezinsleden. Ook mensen aan wal kunnen zich via AZVZ verzekeren. Met de naturaverzekering is het mogelijk zorg te krijgen via de contracteerde zorginstellingen.

 

 

Vergelijk de Azvz zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Azvz zorgverzekering
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Slecht

★☆☆☆☆
Vanuit aanvoelende verzekering wordt amper vergoed. Heel erg slecht!!!! Zeker niet aanranden!!!
- Anja

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Azvz.