Ervaringen Avéro Achmea zorgverzekering

Ervaringen Avéro Achmea zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Avéro Achmea zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Avéro Achmea zorgverzekering hebben ervaren.

Avéro Achmea de goedkoopste?

Vergelijk Avéro Achmea met andere verzekeraars of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Avéro Achmea zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Avéro Achmea zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Avéro Achmea zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw review over Avéro deelt u gemakkelijk onderaan deze pagina.

Avéro Achmea zorgverzekering informatie

ervaringen avéro achmea zorgerzekering200 jaar geleden is Achmea opgericht met het idee: “Als iemand van ons iets gebeurt, dan dragen we dat samen”. Achmea is inmiddels uitgroeid tot een van de grootste verzekeraars van Nederland. Er zijn twee soorten basisverzekeringen: naturapolis en restitutiepolis. De basisverzekering worden uitgebreid met een aanvullende verzekering en/of een tandartsverzekering.

Avéro Achmea is een van de weinige zorgverzekeraars waar voor beide aanvullende verzekeringen een medische select geldt. Om toegelaten te worden dient er een verzoek bij hen neergelegd te worden. Ondertekend door uw medisch specialist.

 

 

Vergelijk de Avéro Achmea zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Avéro Achmea zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Avéro Achmea.