Ervaringen Anderzorg zorgverzekering

Ervaringen Anderzorg zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Anderzorg zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Anderzorg zorgverzekering hebben ervaren.

Anderzorg de goedkoopste?

Vergelijk Anderzorg zorgverzekering met anderen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Anderzorg zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Anderzorg zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Anderzorg zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Deel uw Anderzorg review eenvoudig hieronder.

 

Anderzorg zorgverzekering informatie

ervaringen anderzorg zorgverzekeringAnderzorg houdt al jaren achter elkaar de premie laag. De winst zit in dat alles via internet verloopt. Zo kunnen declaraties via de computer of via een app ingediend worden. De mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen blijft bestaan.

Het is een label van Menzis en daarmee is het bedrijf direct de top 3 grootste zorgverzekeraars van Nederland. Doordat Menzis de risicodrager is, bent u altijd verzekerd van de beste zorg bij alle huisartsen, tandartsen en de meeste zorginstellingen. Er geldt geen medische selectie. Iedereen is welkom. Zonder doktersverklaring.

Voor een orthodontie bezoek geldt een wachttijd. Bij Anderzorg sluit u een naturapolis af. Zorgkosten uit de basisverzekering worden bij een gecontracteerde zorgverleners rechtstreeks betaald. Zo hoeft u nooit zelf achter de facturen aan.

 

Vergelijk de Anderzorg zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Anderzorg zorgverzekering
2,2 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.2 out of 5 based on 12 reviews.

★★★★★
Het is mooi dat ik een email wist te vervalsen . Waarbij Anderzorg zo heb opgelicht dat zij de verkeerde persoon hebben verzekerd en zelfs hun leugens bij het CAK hebben rond doen strooien. Want het email dj.visser@hotmail.com is een gehackte email . En het 06 nummer is een vervalste. Maar je kan beter bij Anderzorg weg gaan wat de klantenservice heeft nooit gehoord wat oplichten doet betekenen
- Hans

★☆☆☆☆
Nooit meer Anderzorg. Ze houden je aan het lijntje. Zo hebben ze mij in de maling genomen zodat ik niet zou overstappen en nu zit ik met de gebakken peren. Niet voor Anderzorg kiezen!!! Nooit!
- Vanveen

★☆☆☆☆
Anderzorg stopt halverwege het verzekeringsjaar zonder aankondiging met de vergoeding van het middel dat ik al negen jaar slik (en vergoed heb gekregen) i.v.m. een verhoogd risico op kanker. Op herhaalde klachten reageren zij met steeds nieuwe uitvluchten en hele en halve leugens (aantoonbaar). Zij zeggen o.a. dat de verantwoordelijkheid over welk middel gebruikt wordt bij de apotheek ligt; maar in volgende brief geven ze zelf aan dat zij de apothekers onder druk zetten. In zo’n situatie even overleggen met de verzekerde zelf doen ze niet; ze laten je gewoon stikken.
- Erik

★☆☆☆☆
Waarom zijn er voor mij honderden patienten bij dr Wiese geopereerd en hebben alle patienten hun kosten vergoed gekregen en ik niet? jullie vragen om een chronologische operatie verslag; waarom vragen jullie niet gelijk dat ik de chirurg meeneem naar jullie en aldaar mijn broek laat zakken en dan kan de chirurg ter plaatse uitleggen, wat hij allemaal heeft gedaan? Had op 31 juli een liesbreuk operatie, heb 2 weken daarvoor gebeld en gevraagd hoe het zit met de declaratie van de kosten. en heb tevens uitgelegd dat ik naar dr Wiese wil, omdat hij zonder plastic matje een liesbreukoperatie uitvoert. Helaas is deze optie in nederland niet mogelijk. in nederland naaien een stuk plastic in je lichaam, waardoor je de rest van je leven pijn houdt omdat er zenuwen langs dat matje lopen. gevolg is dat je de rest van je leven, pijnstillers moet slikken, vaker naar de dokter moet ivm de pijnklachten, depressief wordt en psychische hulp moet inschakelen, een operatie om het matje te verwijderen is vaak het gevolg, sommige mensen worden er suicidaal van de pijnklachten; dit veroorzaakt mi meer kosten dan de hele operatie bij elkaar. nu kunt u begrijpen dat ik dus nooit en te nimmer een liesbreuk in nederland zou laten behandelen, helaas wordt je de medische vrijheid hierdoor ontnomen en ben je overgeleverd aan helse pijn klachten de rest van je leven. de grap is dat de zorgaanbieder mij hiervoor heeft gewaarschuwd, ik had moeten vragen welke verzekering wel de kosten vergoed en daarnaar moeten overstappen. uiteraard ben ik helemaal klaar met anderzorg en zodra ik kan zal ik overstappen naar een andere maatschappij. U ziet graag als oplossing: gemaakte kosten zie ik graag vergoed worden. want nu moet ik een chronologisch verslag aanleveren, hoor ik pas voor het eerst, en iedere keer moet ik van jullie weer een nieuw verlag aanvragen, blijkbaar hebben jullie een hele lijst met zulke antwoorden om maar niet te betalen, heb hierover gebeld met de zorgaanbieder en te horen gekregen, dat dit nog nooit is gevraagd door geen enkele verzekering. nee logisch, nu komt er een domme buitenlander en die gaan we even treiteren, totdat deze het opgeeft. Natuurlijk gaan jullie dit verhaal niet lezen en sturen jullie een standaard antwoord
- Mounir Boulehjel

Anderzorg

★☆☆☆☆
Kies een andere verzekering, Anderzorg betaald slecht of nooit uit, eerst goedkeuring, dan weer intrekken, steeds een andere medewerker, steeds weer een ander antwoord, je kunt alles opsturen, maar ze willen steeds iets anders, na 1,5 jaar, na vele berichten, sturen ze dit, gewoon onzin vragen, ze kregen alle gegevens, maar toch weer iets nieuws bedenken. ; citaat van ANDERZORG; Goedemiddag Goos. Ik heb nogmaals navraag voor je gedaan. We hebben niet alle informatie ontvangen van je hoorspecialist. We hebben de aanvragen afgewezen met de volgende toelichting: Onze zorg adviseur heeft uw aanvraag opnieuw beoordeeld. De onderbouwing van het audiologisch centrum voor deze keuze ontbreekt. We vergoeden een hoortoestel dat niet is opgenomen in de database alleen: - als een verzekerde minimaal 2 type hoortoestellen uit de landelijke database heeft geprobeerd, en - uit de onderbouwing van het audiologisch centrum blijkt dat deze hoortoestellen niet voldoen. O, mijn IP is ook door hun geblokt
- Goos

★☆☆☆☆
De ervaring is slecht. Als Anderzorg onverzekerde persoonen laten lopen, dan houden Anderzorg zich niet aan hun voorwaarde van de Zorg wet
- Brockötter

★☆☆☆☆
Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.
- Niels

★☆☆☆☆
Werkelijk niets meer uit de basisverzekering vergoed, all mmedische kosten inc medicijnen worden in rekening gebracht op het eigen risico. Anderzorg?...nee, bedankt.
- cornelis hansen

★☆☆☆☆
op 1 januari van dit jaar overgestapt naar Anderzorg. Deze firma lukt het binnen twee weken je vertrouwen volledig te verspelen, door onterechte incasso's en door niet te luisteren naar de argumenten van de klant waarom deze afschrijving onterecht is. het contact is verder zeer onpersoonlijk, niet respectvol en niet oplossingsgericht. het liefst zou ik de verzekering met terugwerkende kracht opzeggen, maar dat kan na twee weken niet meer. Zeker is al dat ik volgend jaar weer overstap.
- emmabuorren

★★★★☆
Aan het einde van vorig jaar overgestapt. Toen eigenlijk een valse start. Wil je een verzekering afsluiten en dan sta je gewoon heel lang in de wacht. Dat gevoel is minder geworden toen er een declaratie de deur uit mocht. Simpel en snel ingeleverd via de app en snel in orde gemaakt.
- Laura

★★★★★
Is een voordelige verzekeraar maar hetzelfde als Menzis. Heb hier geen klachten over
- Bert

★★★★★
Al jaren verzekerd bij anderzorg naar volle tevredenheid. Bij de bezoeken aan de fysio kon ik gewoon bij mijn eigen terecht.
- J. Breukers

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Anderzorg.