Ervaringen Anderzorg zorgverzekering

Ervaringen Anderzorg zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Anderzorg zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Anderzorg zorgverzekering hebben ervaren.

Anderzorg de goedkoopste?

Vergelijk Anderzorg zorgverzekering met anderen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Anderzorg zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen Anderzorg zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Anderzorg zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

 

 

Anderzorg zorgverzekering informatie

ervaringen anderzorg zorgverzekeringAnderzorg houdt al jaren achter elkaar de premie laag. De winst zit in dat alles via internet verloopt. Zo kunnen declaraties via de computer of via een app ingediend worden. De mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen blijft bestaan.

Het is een label van Menzis en daarmee is het bedrijf direct de top 3 grootste zorgverzekeraars van Nederland. Doordat Menzis de risicodrager is, bent u altijd verzekerd van de beste zorg bij alle huisartsen, tandartsen en de meeste zorginstellingen. Er geldt geen medische selectie. Iedereen is welkom. Zonder doktersverklaring.

Voor een orthodontie bezoek geldt een wachttijd. Bij Anderzorg sluit u een naturapolis af. Zorgkosten uit de basisverzekering worden bij een gecontracteerde zorgverleners rechtstreeks betaald. Zo hoeft u nooit zelf achter de facturen aan.

 

Vergelijk de Anderzorg zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Anderzorg zorgverzekering
2,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.5 out of 5 based on 7 reviews.

★★★★★
5 5 1
Al jaren verzekerd bij anderzorg naar volle tevredenheid. Bij de bezoeken aan de fysio kon ik gewoon bij mijn eigen terecht.

★★★★★
5 5 1
Is een voordelige verzekeraar maar hetzelfde als Menzis. Heb hier geen klachten over

★★★★☆
4 5 1
Aan het einde van vorig jaar overgestapt. Toen eigenlijk een valse start. Wil je een verzekering afsluiten en dan sta je gewoon heel lang in de wacht. Dat gevoel is minder geworden toen er een declaratie de deur uit mocht. Simpel en snel ingeleverd via de app en snel in orde gemaakt.

★☆☆☆☆
1 5 1
op 1 januari van dit jaar overgestapt naar Anderzorg. Deze firma lukt het binnen twee weken je vertrouwen volledig te verspelen, door onterechte incasso's en door niet te luisteren naar de argumenten van de klant waarom deze afschrijving onterecht is. het contact is verder zeer onpersoonlijk, niet respectvol en niet oplossingsgericht. het liefst zou ik de verzekering met terugwerkende kracht opzeggen, maar dat kan na twee weken niet meer. Zeker is al dat ik volgend jaar weer overstap.

★☆☆☆☆
1 5 1
Werkelijk niets meer uit de basisverzekering vergoed, all mmedische kosten inc medicijnen worden in rekening gebracht op het eigen risico. Anderzorg?...nee, bedankt.

★☆☆☆☆
1 5 1
Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

★☆☆☆☆
1 5 1
De ervaring is slecht. Als Anderzorg onverzekerde persoonen laten lopen, dan houden Anderzorg zich niet aan hun voorwaarde van de Zorg wet

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Anderzorg.