Ervaringen Anderzorg zorgverzekering

Ervaringen Anderzorg zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Anderzorg zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Anderzorg zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Deel uw ervaring en ontvang handige tips bij het overstappen!

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Anderzorg zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Ervaringen Anderzorg zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Anderzorg zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen?

Anderzorg zorgverzekering informatie

ervaringen anderzorg zorgverzekeringAnderzorg weet al 6 jaren achter elkaar de premie erg laag te houden. Meestal zelfs de laagste van alle verzekeraars. Ze weten de premie zo laag te houden door alles via het internet te laten verlopen. Zo kunnen declaraties via de computer of via een app ingediend worden. Mocht het op deze manieren toch niet lukken, dan is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Anderzorg. Het is een label van Menzis en daarmee is het bedrijf direct de top 3 grootste zorgverzekeraars van Nederland. Doordat Menzis de contacten met de verschillende zorgverleners afsluit, bent u altijd verzekerd van hoogstaande zorg bij alle huisartsen, tandartsen en de meeste zorginstellingen. Voor de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering geldt geen medische selectie, iedereen is welkom zonder doktersverklaring. Wel geldt kan er een wachttijd gelden op de orthodontist. Bij Anderzorg sluit u een naturapolis af. Zorgkosten uit de basisverzekering worden bij een gecontracteerde zorgverlener rechtstreeks betaald. Zo hoeft u nooit zelf achter de facturen aan.

 

Vergelijk de Anderzorg zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Anderzorg zorgverzekering Overall rating: ★★★☆☆ 3.2 based on 5 reviews
5 1

★☆☆☆☆
1 5 1
Werkelijk niets meer uit de basisverzekering vergoed, all mmedische kosten inc medicijnen worden in rekening gebracht op het eigen risico. Anderzorg?...nee, bedankt.

★☆☆☆☆
1 5 1
op 1 januari van dit jaar overgestapt naar Anderzorg. Deze firma lukt het binnen twee weken je vertrouwen volledig te verspelen, door onterechte incasso's en door niet te luisteren naar de argumenten van de klant waarom deze afschrijving onterecht is. het contact is verder zeer onpersoonlijk, niet respectvol en niet oplossingsgericht. het liefst zou ik de verzekering met terugwerkende kracht opzeggen, maar dat kan na twee weken niet meer. Zeker is al dat ik volgend jaar weer overstap.

★★★★☆
4 5 1
Aan het einde van vorig jaar overgestapt. Toen eigenlijk een valse start. Wil je een verzekering afsluiten en dan sta je gewoon heel lang in de wacht. Dat gevoel is minder geworden toen er een declaratie de deur uit mocht. Simpel en snel ingeleverd via de app en snel in orde gemaakt.

★★★★★
5 5 1
Is een voordelige verzekeraar maar hetzelfde als Menzis. Heb hier geen klachten over

★★★★★
5 5 1
Al jaren verzekerd bij anderzorg naar volle tevredenheid. Bij de bezoeken aan de fysio kon ik gewoon bij mijn eigen terecht.

Naam
Email
Beoordeling
Uw ervaring

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Anderzorg.