Ervaringen De Amersfoortse zorgverzekering

Ervaringen De Amersfoortse zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de De Amersfoortse zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de De Amersfoortse zorgverzekering hebben ervaren.

Goedkoopste zorgverzekering?

Vergelijk alle zorgverzekeringen of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw De Amersfoortse zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews De Amersfoortse zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de De Amersfoortse zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? De Amersfoortse review is onderaan deze pagina te delen.

De Amersfoortse zorgverzekering informatie

ervaringen de amersfoortse zorgverzekeringDe Amersfoortse is een onderdeel van ASR. Een van de grote verzekeraars in Nederland met miljoenen verzekerden. Onder het motto: doorgaan waar anderen stoppen willen ze net wat verder gaan. Flexibel, commitment, doorzetten en omgaan met tegenslagen zijn de basis voor succes.

Veel zaken zijn direct online te regelen. Met de restitutiepolis bent u verzekerd van vrije zorgkeuze. Verzekeren voor onvoorziene kosten bij de tandarts of bijvoorbeeld de fysiotherapeut is ook mogelijk. Diverse pakketten zijn hiervoor beschikbaar. Let wel op dat er voor beide aanvullende verzekeringen een medische selectie geldt. Toelaten is dus niet vanzelfsprekend voor de aanvullende pakketten.

 

 

Vergelijk de De Amersfoortse zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen De Amersfoortse zorgverzekering
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

 

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van De Amersfoortse.