Ervaringen Aevitae zorgverzekering

Ervaringen Aevitae zorgverzekering? Ervaringen, beoordelingen, reviews, recensies en klachten over de Aevitae zorgverzekering zijn hier te vinden. Bent u van plan om binnenkort over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Bekijk hoe anderen de Aevitae zorgverzekering hebben ervaren.

Aevitae de goedkoopste?

Vergelijk Aevitae met andere zorgverzekeraars of bekijk direct de goedkoopste zorgverzekering.

Help anderen, deel uw ervaring

Ervaringen, reviews, recensies en klachten zijn gemakkelijk te lezen én te plaatsen. U helpt niet alleen ons, maar ook anderen die van plan zijn over te stappen. Deel uw ervaring met uw Aevitae zorgverzekering en ontvang handige tips voor uw overstap.

Reviews Aevitae zorgverzekering

Wat is uw ervaring met de Aevitae zorgverzekering? Hoe zijn de declaraties verlopen? Tegen welke zaken liep u aan? Wat had u graag anders gezien in uw zorgpakket? Hoe is de klantenservice u bevallen? Wat vind u van de hoogte van de zorgpremie? Welke andere zaken bent u tegenaan gelopen? Uw review deelt u snel onderaan deze pagina.

Aevitae zorgverzekering informatie

ervaringen aevitae zorgverzekeringAevitae is een vrij nieuwe speler op de markt. Ze willen het ‘net aeven anders’ doen. Een luisterend oor en samen zoeken naar de beste oplossing voor u.

Zelf is Aevitae geen risicodrager van de verzekering. Hiervoor werken ze samen met VGZ, Avèro Achmea, A.S.R. en Cares Zorg Polis. Iedereen is welkom. Er geldt geen medische selectie.

 

 

Vergelijk de Aevitae zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

 

Ervaringen Aevitae zorgverzekering
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

★★★★★
Goede zorgverzekering met goed aanvullende pakketten. Service ben ik ook erg over te spreken.
- Patricia

Naam
Email
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Bekijk alle zorgverzekeringen.Voor alle informatie, vergoedingen en contactgegevens bezoekt u de website van Aevitae.